Politika kolačića
  • Register
  • Poručite danas
Prazna korpa

Herbalife Proizvodi - Najbolja Cena

Postavite svoje ciljeve!

Registrujte se danas kako bi ste imali uvid u cene i sve beneficije koje nudimo svojim VIP korisnicima!

Sledeće informacije imaju za cilj da upoznaju korisnika sa pojedinim detaljima o postavljanju, korišćenju i administraciji kolačića na ovom veb-sajtu. Ujedno se prikazuju i neki korisni linkovi o ovoj temi. Ukoliko vam je potrebno više informacija koje nisu navedene u nastavku, obratite nam se putem kontakt strane.

PAŽLJIVO PROČITAJTE PRE KORIŠĆENJA OVOG VEB-SAJTA

Ova politika objašnjava kako se kolačići koriste na ovom veb-sajtu. Politiku povremeno možemo izmeniti. Kada to učinimo, obavestićemo vas na odgovarajući način, npr. postavljanjem izmenjene politike na ovoj stranici sa novim datumom pod „Poslednja izmena“. Korišćenjem ovog sajta pristajete na postavljanje kolačića na vaš računar u skladu sa uslovima ove politike. Ako ne želite da prihvatite kolačiće sa ovog sajta, molimo vas da ih onemogućite ili da ne koristite sajt.

Šta su kolačići?

Kolačić je tekstualni niz informacija koje veb-sajt prenosi u fajl kolačića na pretraživaču na vašem računaru, tako da veb-sajt može da vas prepozna kada ponovo pristupite sajtu i da zapamti određene podatke o vama. To su npr. stranice koje ste posetili, opcije koje ste izabrali u meniju, određene podatke koje ste uneli u formulare, kao i vreme i datum posete.

Postoje dve vrste kolačića:

Osnovni kolačići: Ovi kolačići su neophodni da bi veb-sajt pravilno funkcionisao. Oni omogućavaju pružanje usluga poput rezervacija na sajtu, pristupa nalogu i ažuriranja korpe za kupovinu. Ukoliko se deaktiviraju, korisnik neće moći da koristi ove usluge.

Kolačići performansi: Ovi kolačići se koriste za praćenje performansi veb-sajta i naglašavanje delova veb-sajta koji su važni prilikom posete korisnika. Omogućavaju nam da ispravimo greške i otkrijemo efikasna rešenja povezivanja. Ne prikupljaju podatke koji identifikuju korisnika.

Šta su kolačići trećih lica?

Kolačiće trećih lica postavlja druga organizacija na stranicu koju posećujete. Na primer, veb-sajt može da koristi analitičke podatke trećeg lica koje potom postavlja kolačić da bi omogućio ovu uslugu. Veb-sajt koji posećujete može imati sadržaj koji su postavili YouTube ili Flickr, jer i ove usluge mogu postaviti svoje kolačiće. Veb-sajt može koristiti i reklamnu mrežu trećih lica za ciljano reklamiranje na svom veb sajtu, oni imaju mogućnost da prate vaše pretraživanje na različitim sajtovima. Ovaj veb-sajt ne koristi ovu vrstu kolačića.

Pitanja o bezbednosti i privatnosti kolačića

Kolačići NISU virusi. Kolačići koriste običan tekstualni format. Nisu sastavni delovi koda, zbog čega se ne mogu izvršavati niti se sami pokretati. Shodno tome, ne prave svoje kopije i ne šalju ih drugim mrežama za izvršavanje i kopiranje. Pošto ne mogu obavljati ove funkcije, ne spadaju u standardne definicije virusa.

Kolačići MOGU da se koriste u zlonamerne svrhe. S obzirom na to da čuvaju podatke o željenim podešavanjima i istoriji pretraživanja korisnika na određenom sajtu i prilikom pretraživanja više sajtova, kolačići mogu da se ponašaju poput špijunskog programa, tzv. spajvera. Mnogi antišpijunski proizvodi su dobro upoznati sa ovim problemom i obično označe kolačiće kao fajlove za brisanje posle standardne pretrage virusa i spajvera.

Odbijanje kolačića

Većina pretraživača je prvobitno podešena da prihvata kolačiće. Međutim, vi imate mogućnost da onemogućite kolačiće ako želite, tako što ćete promeniti podešavanja internet postavki na svom pretraživaču. Moguće je, takođe, konfigurisati podešavanja pretraživača da bi se omogućilo prihvatanje određenih kolačića ili da biste bili obavešteni svaki put kada novi kolačić pokuša da se memoriše na vaš računar, i tada omogućava da odlučite da li ćete prihvatiti ili odbiti kolačić. Za upravljanje korišćenja kolačića postoje različiti dostupni izvori, na primer, odeljak „Pomoć” na vašem pretraživaču. Možete onemogućiti ili izbrisati sačuvane podatke koje koristi tehnologija slična kolačićima, kao npr. Local Shared Objects ili Flash cookies, tako što ćete upravljati podešavanjima dodataka na svom pretraživaču ili tako što ćete posetiti veb-sajt proizvođača. S obzirom na to da naši kolačići omogućavaju pristup pojedinim funkcijama na našem veb-sajtu, preporučujemo da omogućite kolačiće. U suprotnom, ukoliko su kolačići onemogućeni, primetićete smanjenu funkcionalnost sajta ili nećete uopšte moći da koristite ovaj sajt.

Napomena: Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci ishrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Slike korišćene na sajtu služe samo za ilustraciju dok se paketi i proizvodi mogu neznatno razlikovati od onih na slikama. Sve informacije koje niste pronašli na ovom sajtu potražite na oficijalnom sajtu kompanije www.herbalifeserbia.com ili nas pozovite telefonom. Ovaj sajt napravili su Herbalife Nezavisni Distrubteri u cilju Vašeg informisanja. Kancelarija Herbalife Distributera se nalazi u Beogradu. Poručivanje proizvoda moguće je online (kroz web prodavnicu, emailom, preko facebook stranice), SMS-om, Viber-om ili direktnim pozivom na telefon.

Herbalife

Prodavnica

Mršavljenje

Cene

Važno


Herbalife ima svoj Savetodavni odbor za ishranu (NAB) koji je posvećen unapređivanju nauke o ishrani. Članovi NAB-a vode važna istraživanja o upotrebi proizvoda za zdravu ishranu u cilju poboljšanja zdravlja i regulisanja telesne težine. Njihova stručnost podržava inovaciju proizvoda i postavlja Herbalife na prvo mesto u wellness industriji.

herbalife se ne prodaje u apotekama, ali iza njega stoji tim lekara

Uvek Najbolje Za Vas

Herbalife program mršavljenja je prihvaćen u celom svetu kao vid potpuno zdravog i nutricionistički ispravnog načina eliminisanja neželjenih kilograma i masnih naslaga. Više miliona ljudi, širom sveta, svakodnevno na ovaj način rešava problem suvišnih kilograma dok se suština Herbalife proizvoda nalazi upravo u jednostavnosti korišćenja. Dovoljno je da zamenite dva obroka sa Herbalife šejkom i već ste na programu mršavljenja. Podrška nezavisnih distributera jeste važna, ali ne i presudna! Ukoliko se pridržavate jasnih smernica koje dobijate kupovinom našeg Start Paketa, mršavljenje sa Herbalife jednostavno je kao 3-2-1. 
Iskustvo 10 godina u Srbiji Hvala Vam na ukazanom poverenju
Informacije i poručivanje 011/3555-775 Radni dani od 9-19h, Subota 10-14h
Original Herbalife Proizvodi Garantovano ispravni proizvodi

Boris Hamer - Agencija Permission

Nezavisni Herbalife Distributer 2006-2017 • Pilota Mihaila Petrovića 5A, Beograd, Srbija • Poručivanje/Info.: 011/3555-775, 069/3555-775
Herbalife Original • Proizvodi u našoj ponudi distribuiraju se iz centralnog magacina Herbalife,
MST International d.o.o., Milutina Milankovića 11B, Novi Beograd, Srbija.

Pravna lica mogu kupovati proizvode uplatom na račun po našem predračunu! Agencija Permission nije u sistemu PDV-a!

Ovaj veb-sajt koristi sopstvene kolačiće kao i kolačiće trećih lica.
Nastavljajući pregled ovog veb-sajta saglasni ste sa korišćenjem kolačića. Više o kolačićima!
Pozivi mogu biti snimljeni u cilju unapređenja usluge.
jacanje zastite potorsaca u srbiji