Naučnici u Herbalife
  • Register
  • Poručite danas
Prazna korpa

Herbalife Proizvodi - Najbolja Cena

Molim Vas, koristite novi sajt za bolje korisničko iskustvo. Kliknite ovde! Hvala

Postavite svoje ciljeve!

Registrujte se danas kako bi ste imali uvid u cene i sve beneficije koje nudimo svojim VIP korisnicima!

Herbalife kompletan program inteligentne ishrane temelji na naučnoj osnovi koristeći najsavremenije izvore i najnoviju tehnologiju. Najveći svetski nutricionisti,doktori i naučnici na polju ishrane uključeni su u svakodnevno razvijanje i unapređenje Herbalife proizvoda.

Mark Hughes Cellular & Molecular Nutrition Laboratory osnovan je na UCLA Centru za Humanu Nutriciju kroz velikodušnu donaciju Herbalife-a. Naša misija je unaprediti prehrambenu nauku, na novi stepen razumevanja koristeći sve najsavremenije izvore i dostupnu tehnologiju. Kao rezultat, mi ćemo voditi na putu razvoja novih naučnih standarda u području prehrane i biljne medicine. Koristeći najsavršenije metode za otkrivanje aktivnih komponenti u biljkama i proučavajući njihov uticaj na žive ćelije, neizbežno ćemo učiniti pozitivnu razliku u životima ljudi kroz visoki uticaj biljnih sastojaka u kontroli telesne težine i optimalnom zdravlju.

Herbalife je posebno zahvalan dvojici istaknutih doktora:

DavidHeber

David Heber, MD, PhD, FACD, FACN - Predsednik Herbalifeovog znanstveno-savetodavnog odbora i direktor centra za ljudsku ishranu na sveučilištu UCLA. Direktor za kliničko istraživanje ishrane UCLA,direktor centra za istraživanje biljaka UCLA , dobitnik nagrade najbolji doktori u svetu.

LouisIgnarro

Loui s Ignarro, PhD - dobitnik Nobelove nagrade - Njegovi su napori nagrađeni Nobelovom nagradom za fiziologiju ili medicinu 1998. godine za njegovo otkriće azotnog oksida i dobrobiti koje on daje ljudskom telu. Njegov rad je od tada doveo do dodatnih istraživanja azotnog oksida naučnika u celom svetu. Nakon rada s Herbalifeom na razvijanju Niteworksa™, dijetetskog dodatka prehrani stvorenim da podstakne sopstvenu telesnu proizvodnju azotnog oksida, dr. Ignarro je postao član kompanijinog Naučno-savetodavnog odbora.

Naučnici našeg Naučno savetodavnog odbora nadziru inovativna istraživanja o korišćenju nutricionističkih proizvoda za poboljšanje zdravlja i kontrolu težine. Putem proučavanja sinergističkih kombinacija biljnih mešavina oni pokreću razvoj proizvoda. Njihovi klinički podatci potvrđuju pozitivne učinke po zdravlje specifičnih biljaka i pridodaju `doterivanju` naših preciznih formulacija. Članovi odbora su, zapravo rukovodioci naših proizvodnih istraživanja koji usmeravaju razvoj novih proizvoda i linija ekspanzije osiguravajući pritom kvalitet, efikasnost i sigurnost naših proizvoda.

Naš upravo sastavljen Naučni tim, nadalje predstavlja jedinstveni edukativni resurs globalnoj mreži Herbalife distributera. Ovi naučnici svakodnevno pružaju savete za pitanja koja su u vezi sa korišćenjem i pozitivnim učincima Herbalife proizvoda. U stalnom kontaktu sa distributerima, odbor koristi povratne informacije distributera kako bi procenio i odlučio o obuci koja im je potrebna, te u skladu sa istim razvio edukativne programe u budućnosti.

Naš Naučni savetodavni odbor je tim zdravstvenih profesionalaca koji vode i usmeravaju sve naše vodeće inovacije, naučna istraživanja i testiranja. Uloga odbora je osigurati da naši proizvodi zadovolje i premaše najviše standarde u prehrambenoj industriji. Vodstvo Naučnog savetodavnog odbora čine vrhunski stručnjaci iz područja medicine, nutricionizma i ljudske prehrane.

Više informacija o timu lekara koji stoji iza Herbalife proizvoda možete pronaći na internet adresi www.herbalifescience.com

Herbalife

Prodavnica

Mršavljenje

Cene

Važno

Uvek Najbolje Za Vas

Herbalife program mršavljenja je prihvaćen u celom svetu kao vid potpuno zdravog i nutricionistički ispravnog načina eliminisanja neželjenih kilograma i masnih naslaga. Više miliona ljudi, širom sveta, svakodnevno na ovaj način rešava problem suvišnih kilograma dok se suština Herbalife proizvoda nalazi upravo u jednostavnosti korišćenja. Dovoljno je da zamenite dva obroka sa Herbalife šejkom i već ste na programu mršavljenja. Podrška nezavisnih distributera jeste važna, ali ne i presudna! Ukoliko se pridržavate jasnih smernica koje dobijate kupovinom našeg Start Paketa, mršavljenje sa Herbalife jednostavno je kao 3-2-1. 
Iskustvo 12 godina u Srbiji Hvala Vam na ukazanom poverenju
Informacije i poručivanje 011/3555-775 Radni dani od 9-19h, Subota 10-14h
Original Herbalife Proizvodi Garantovano ispravni proizvodi

podelite

Ko smo mi?

agencija permission logo herbalife 220

Pilota Mihaila Petrovića 14

11090 Beograd, Srbija

PIB: 108103039

Tel.: 011/3555-775

Mob.: 069/3555-775

Email.: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Poštujemo vaše vreme i privatnost! Mi Vas nećemo maltretirati beskrajnim pozivima i porukama. Raspoloženi smo da odgovorimo na svako vaše pitanje. Tel.: 069/3555-775.
Agencija Permission se bavi isključivo ONLINE prodajom Herbalife proizvoda, ne posedujemo mp objekat za direktnu prodaju.