Naučnici u Herbalife
  • Register
  • Poručite danas
Prazna korpa

Herbalife Proizvodi - Najbolja Cena

Postavite svoje ciljeve!

Registrujte se danas kako bi ste imali uvid u cene i sve beneficije koje nudimo svojim VIP korisnicima!

Herbalife kompletan program inteligentne ishrane temelji na naučnoj osnovi koristeći najsavremenije izvore i najnoviju tehnologiju. Najveći svetski nutricionisti,doktori i naučnici na polju ishrane uključeni su u svakodnevno razvijanje i unapređenje Herbalife proizvoda.

Mark Hughes Cellular & Molecular Nutrition Laboratory osnovan je na UCLA Centru za Humanu Nutriciju kroz velikodušnu donaciju Herbalife-a. Naša misija je unaprediti prehrambenu nauku, na novi stepen razumevanja koristeći sve najsavremenije izvore i dostupnu tehnologiju. Kao rezultat, mi ćemo voditi na putu razvoja novih naučnih standarda u području prehrane i biljne medicine. Koristeći najsavršenije metode za otkrivanje aktivnih komponenti u biljkama i proučavajući njihov uticaj na žive ćelije, neizbežno ćemo učiniti pozitivnu razliku u životima ljudi kroz visoki uticaj biljnih sastojaka u kontroli telesne težine i optimalnom zdravlju.

Herbalife je posebno zahvalan dvojici istaknutih doktora:

DavidHeber

David Heber, MD, PhD, FACD, FACN - Predsednik Herbalifeovog znanstveno-savetodavnog odbora i direktor centra za ljudsku ishranu na sveučilištu UCLA. Direktor za kliničko istraživanje ishrane UCLA,direktor centra za istraživanje biljaka UCLA , dobitnik nagrade najbolji doktori u svetu.

LouisIgnarro

Loui s Ignarro, PhD - dobitnik Nobelove nagrade - Njegovi su napori nagrađeni Nobelovom nagradom za fiziologiju ili medicinu 1998. godine za njegovo otkriće azotnog oksida i dobrobiti koje on daje ljudskom telu. Njegov rad je od tada doveo do dodatnih istraživanja azotnog oksida naučnika u celom svetu. Nakon rada s Herbalifeom na razvijanju Niteworksa™, dijetetskog dodatka prehrani stvorenim da podstakne sopstvenu telesnu proizvodnju azotnog oksida, dr. Ignarro je postao član kompanijinog Naučno-savetodavnog odbora.

Naučnici našeg Naučno savetodavnog odbora nadziru inovativna istraživanja o korišćenju nutricionističkih proizvoda za poboljšanje zdravlja i kontrolu težine. Putem proučavanja sinergističkih kombinacija biljnih mešavina oni pokreću razvoj proizvoda. Njihovi klinički podatci potvrđuju pozitivne učinke po zdravlje specifičnih biljaka i pridodaju `doterivanju` naših preciznih formulacija. Članovi odbora su, zapravo rukovodioci naših proizvodnih istraživanja koji usmeravaju razvoj novih proizvoda i linija ekspanzije osiguravajući pritom kvalitet, efikasnost i sigurnost naših proizvoda.

Naš upravo sastavljen Naučni tim, nadalje predstavlja jedinstveni edukativni resurs globalnoj mreži Herbalife distributera. Ovi naučnici svakodnevno pružaju savete za pitanja koja su u vezi sa korišćenjem i pozitivnim učincima Herbalife proizvoda. U stalnom kontaktu sa distributerima, odbor koristi povratne informacije distributera kako bi procenio i odlučio o obuci koja im je potrebna, te u skladu sa istim razvio edukativne programe u budućnosti.

Naš Naučni savetodavni odbor je tim zdravstvenih profesionalaca koji vode i usmeravaju sve naše vodeće inovacije, naučna istraživanja i testiranja. Uloga odbora je osigurati da naši proizvodi zadovolje i premaše najviše standarde u prehrambenoj industriji. Vodstvo Naučnog savetodavnog odbora čine vrhunski stručnjaci iz područja medicine, nutricionizma i ljudske prehrane.

Više informacija o timu lekara koji stoji iza Herbalife proizvoda možete pronaći na internet adresi www.herbalifescience.com

Herbalife

Prodavnica

Mršavljenje

Cene

Važno


Herbalife ima svoj Savetodavni odbor za ishranu (NAB) koji je posvećen unapređivanju nauke o ishrani. Članovi NAB-a vode važna istraživanja o upotrebi proizvoda za zdravu ishranu u cilju poboljšanja zdravlja i regulisanja telesne težine. Njihova stručnost podržava inovaciju proizvoda i postavlja Herbalife na prvo mesto u wellness industriji.

herbalife se ne prodaje u apotekama, ali iza njega stoji tim lekara

Uvek Najbolje Za Vas

Herbalife program mršavljenja je prihvaćen u celom svetu kao vid potpuno zdravog i nutricionistički ispravnog načina eliminisanja neželjenih kilograma i masnih naslaga. Više miliona ljudi, širom sveta, svakodnevno na ovaj način rešava problem suvišnih kilograma dok se suština Herbalife proizvoda nalazi upravo u jednostavnosti korišćenja. Dovoljno je da zamenite dva obroka sa Herbalife šejkom i već ste na programu mršavljenja. Podrška nezavisnih distributera jeste važna, ali ne i presudna! Ukoliko se pridržavate jasnih smernica koje dobijate kupovinom našeg Start Paketa, mršavljenje sa Herbalife jednostavno je kao 3-2-1. 
Iskustvo 10 godina u Srbiji Hvala Vam na ukazanom poverenju
Informacije i poručivanje 011/3555-775 Radni dani od 9-19h, Subota 10-14h
Original Herbalife Proizvodi Garantovano ispravni proizvodi

Boris Hamer - Agencija Permission

Nezavisni Herbalife Distributer 2006-2017 • Pilota Mihaila Petrovića 5A, Beograd, Srbija • Poručivanje/Info.: 011/3555-775, 069/3555-775
Herbalife Original • Proizvodi u našoj ponudi distribuiraju se iz centralnog magacina Herbalife,
MST International d.o.o., Milutina Milankovića 11B, Novi Beograd, Srbija.

Pravna lica mogu kupovati proizvode uplatom na račun po našem predračunu! Agencija Permission nije u sistemu PDV-a!

Ovaj veb-sajt koristi sopstvene kolačiće kao i kolačiće trećih lica.
Nastavljajući pregled ovog veb-sajta saglasni ste sa korišćenjem kolačića. Više o kolačićima!
Pozivi mogu biti snimljeni u cilju unapređenja usluge.
jacanje zastite potorsaca u srbiji