Prodavnica
  • Register
  • Poručite danas
Prazna korpa

Herbalife Proizvodi - Najbolja Cena

Postavite svoje ciljeve!

Registrujte se danas kako bi ste imali uvid u cene i sve beneficije koje nudimo svojim VIP korisnicima!

Individualni programi i konsultacije sa lekarom: 061/3248-125

Ukoliko imate dinamičan dnevni raspored i niste u mogućnosti pravilno rasporediti obroke, ako imate bilo kakvih zdravstvenih problema i niste sigurni koje proizvode i na koji način trebate koristiti, ukoliko želite brze i trajne rezultate, naš lekar Vam stoji na raspolaganju.
Možete ga pozvati telefonom ili mu pisati preko čet opcije na našem sajtu ili facebook stranici.

Formula 1 - Express Bar

Opis i informacije o proizvodima u VIP zoni su svedene na minimum i podrazumeva se da tačno znate šta želite poručiti. Ukoliko do sada niste imali iskustva sa Herbalife proizvodima, vratite se na stranicu namenjenu svim korisnicima ili nas pozovite za više informacija.

Cene dostupne registrovanim korisnicima!
Mogućnost fakturisanja za pravna lica!
Dostava: Kurirska služba za 0,00 Din.
Agencija Permission nije u sistemu PDV-a!
jacanje zastite potorsaca u srbiji
Opis

Kada ste pokretu, nikada nećete morati da brinete zbog preskakanja obroka, jer imate rešenje za optimalan i ukusan obrok. Praktična Formula 1 Express pločica za optimalan obrok nutritivno je uravnotežena i ukusna. Formula 1 Express pločica za optimalan obrok osigurava vam esencijalne nutrijente potrebne za optimalan obrok* kada ste u pokretu.

KLJUČNE PREDNOSTI:

  • Kontrolisani unos kalorija - samo 207 kalorija po pločici
  • Bogata vlaknima i proteinom soje
  • Sadrži esencijalne vitamine i minerale, te vam pomaže da ispunite preporučeni dnevni uunos (RDA)
  • Pogodna za vegetarijance
  • Dostupna u ukusu čokolade, bobičastog voća i jogurta
  • Nutritivno uravnotežen i ukusan obrok u praktičnoj pločici

ZAŠTO VAM JE POTREBNA?

Kada želite da izgubite ili kontrolišete težinu, važno je imate nutritivno uravnoteženu ishranu, a to može da bude problem ako nemate praktičnu ukusnu hranu pri ruci. Optimalan obrok poput Formule 1 šejka ili Formula 1 Express pločice za optimalan obrok pomažu vam da ne unosite više kalorija, pa nećete dodatno dobijati na težini, a istovremeno vas snabdeva esencijalnim vitaminima i mineralima, ugljenim hidratima i proteinima za energiju i dalji osećaj sitosti.

UPOTREBA:

Formulu 1 šejk ili Formula 1 Express pločicu za optimalan obrok konzumirajte svaki dan kao optimalan obrok.

Želite li lično prilagođen program kontrole težine?

Formula 1 šejk je omiljeno rešenje za optimalan obrok milionima ljudi kojima svakodnevno pomaže u kontroli težine, omogućavajući im da ostvare rezultate na koje su ponosni. Ukusan obrok možete pripremiti dodavanjem svog omiljenog voća, pa tako svaki dan možete uživati u drugom ukusu. Vaš Formula 1 šejk možete kupiti u kutiji.

Potreban vam je praktičan optimalan obrok kada ste u pokretu?

Formula 1 Express pločica za optimalan obrok praktično je rešenje koje vam može biti pri ruci kada ste u pokretu. Popijete li uz nju veću količinu vode, ona uvek predstavlja hranljiv obrok. Hrskava, odličnog čokoladnog ukusa, ona je odlična zamena za obrok, te kada ste u pokretu nećete morati da pribegavate hrani s prekomernim kalorijama.

*Ovaj proizvod namenjen je korišćenju u sklopu ishrane s ograničenim unosom kalorija i s ostalim namirnicama, uz redovnu telesnu aktivnost.

#2669 - čokolada

Komentari

Ne postoje komentari za ovaj proizvod.

Herbalife

Prodavnica

Mršavljenje

Cene

Važno

Uvek Najbolje Za Vas

Herbalife program mršavljenja je prihvaćen u celom svetu kao vid potpuno zdravog i nutricionistički ispravnog načina eliminisanja neželjenih kilograma i masnih naslaga. Više miliona ljudi, širom sveta, svakodnevno na ovaj način rešava problem suvišnih kilograma dok se suština Herbalife proizvoda nalazi upravo u jednostavnosti korišćenja. Dovoljno je da zamenite dva obroka sa Herbalife šejkom i već ste na programu mršavljenja. Podrška nezavisnih distributera jeste važna, ali ne i presudna! Ukoliko se pridržavate jasnih smernica koje dobijate kupovinom našeg Start Paketa, mršavljenje sa Herbalife jednostavno je kao 3-2-1. 
Iskustvo 12 godina u Srbiji Hvala Vam na ukazanom poverenju
Informacije i poručivanje 011/3555-775 Radni dani od 9-19h, Subota 10-14h
Original Herbalife Proizvodi Garantovano ispravni proizvodi

podelite

Ko smo mi?

agencija permission logo herbalife 220

Pilota Mihaila Petrovića 5A

11090 Beograd, Srbija

PIB: 108103039

Tel.: 011/3555-775

Mob.: 069/3555-775

Email.: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Poštujemo vaše vreme i privatnost! Mi Vas nećemo maltretirati beskrajnim pozivima i porukama. Raspoloženi smo da odgovorimo na svako vaše pitanje. Tel.: 069/3555-775.
Agencija Permission se bavi isključivo ONLINE prodajom Herbalife proizvoda, ne posedujemo mp objekat za direktnu prodaju.