RoseGuard - Antioksidant
  • Register
  • Poručite danas
Prazna korpa

Herbalife Proizvodi - Najbolja Cena

Postavite svoje ciljeve!

Registrujte se danas kako bi ste imali uvid u cene i sve beneficije koje nudimo svojim VIP korisnicima!

RoseGuard - Antioksidant

RoseOx je biljni antioksidant kao dodatak ishrani, napravljen od ekstrakta ruzmarina i pomešan sa ekskluzivnom kombinacijom lekovitih biljki. Deluje sinergistički sa telesnim prirodnim resursima, antioksidant ima i karotenoidima. Poboljšava kvalitet vašeg sna.

Mogućnost fakturisanja za pravna lica!
Agencija Permission nije u sistemu PDV-a!
Dostava: Kurirska služba DExpress za 0,00 Din.
jacanje zastite potorsaca u srbiji
Opis

Herbalife Rose OX

Biljni antioksidant kao dodatak prehrani

Čovek kameng doba živeo je od bobica, voća i biljki. Danas mnogi od nas preživljavaju na gotovim jelima, brzoj hrani i denaturisanim proizvodima. Prešli smo dugačak put, ipak na neki način smo, nutricionistički gledajući, učinili i korak unazad. RoseOx je prvi iz nove generacije antioksidantnih proizvoda stvorenih da deluju sinergički sa tradicionalnim antioksidantima i karotenoidima, te kao podrška telesnom imunosistemu. Biljna formula RoseOx pomaže u obnovi dragocenih hranjivih materija koje dnevno gubimo slabom prehranom, zagađivanjem i stresom.

Zašto su nam potrebni antioksidanti?

Svakodnevno su naša tela bombardovana negativnim činiocima zagađenja, stresa i slabe ishrane, što povećava proizvodnju slobodnih radikala koji utiču na naš imunosistem. Dodavanje antioksidanata je mera zaštite od tih svakodnevnih napada.

Neredovni ili propušteni obroci, konzumiranje mnogo masne ili slatke hrane, redovno pijenje alkohola, pušenje, dugotrajna putovanja, neredovno vežbanje, izloženost dimu, izloženost hemikalijama, izloženost toksinima, nedostatak sna ili loše spavanje, stres u kući ili na poslu, česte prehlade koje sporo prolaze. Svaki od ovih činilaca omogućuje širenje slobodnih radikala i slabljenje imunosistema. Povećate li konzuimiranje hrane bogate antioksidantima i uzmete kvalitetan obrok, može se poboljšati vaša "odbrana" od štete koju nanose slobodni radikali.

Osnovna svojstva sastojaka:

RoseOx je biljni antioksidant kao dodatak ishrani, napravljen od ekstrakta ruzmarina i pomešan sa ekskluzivnom kombinacijom lekovitih biljki. Deluje sinergistički sa telesnim prirodnim resursima, antioksidant ima i karotenoidima. Poboljšava kvalitet vašeg sna.

  • Ruzmarin – biljka poznata u kulinarstvu kao začin, dolazi sa Mediterana. Ruzmarin sadrži mnoge antioksidante; posebno je jak antioksidant karnozična kiselina. Antioksidanti pomažu u jačanju prirodnih telesnih imunofunkcija. Imaju sposobnost suzbijanja molekula kiseonika nestabilnih slobodnih radikala. Travari smatraju ruzmarin idealnim tonikom sa prirodnim učinkom podizanja energije.
  • Ekstrakt kurkume – sadrži kurkuminoide i karotenoide.
  • Ekstrakt paradajza – je bogat vitaminom C i fitonutrijentom likopenom. Ranije studije su već pokazale blagotvorno delovanje likopena, snažnog antioksidanta prisutnog u paradajzu, na razvoj raka prostate. Stoga se muškarcima preporučuje konzumiranje proizvoda paradajza.
  • Klinčić – antioksidant
  • List kadulje – antioksidantna biljka, vrlo cenjena u Kineza.

Komentari

Ne postoje komentari za ovaj proizvod.
Napomena: Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci ishrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Slike korišćene na sajtu služe samo za ilustraciju dok se paketi i proizvodi mogu neznatno razlikovati od onih na slikama. Sve informacije koje niste pronašli na ovom sajtu potražite na oficijalnom sajtu kompanije www.herbalifeserbia.com ili nas pozovite telefonom. Ovaj sajt napravili su Herbalife Nezavisni Distrubteri u cilju Vašeg informisanja. Kancelarija Herbalife Distributera se nalazi u Beogradu. Poručivanje proizvoda moguće je online (kroz web prodavnicu, emailom, preko facebook stranice), SMS-om, Viber-om ili direktnim pozivom na telefon.

Herbalife

Prodavnica

Mršavljenje

Cene

Važno

QR Kodovi

Kontakt kao vizitkarta!


Herbalife ima svoj Savetodavni odbor za ishranu (NAB) koji je posvećen unapređivanju nauke o ishrani. Članovi NAB-a vode važna istraživanja o upotrebi proizvoda za zdravu ishranu u cilju poboljšanja zdravlja i regulisanja telesne težine. Njihova stručnost podržava inovaciju proizvoda i postavlja Herbalife na prvo mesto u wellness industriji.

herbalife se ne prodaje u apotekama, ali iza njega stoji tim lekara

Uvek Najbolje Za Vas

Herbalife program mršavljenja je prihvaćen u celom svetu kao vid potpuno zdravog i nutricionistički ispravnog načina eliminisanja neželjenih kilograma i masnih naslaga. Više miliona ljudi, širom sveta, svakodnevno na ovaj način rešava problem suvišnih kilograma dok se suština Herbalife proizvoda nalazi upravo u jednostavnosti korišćenja. Dovoljno je da zamenite dva obroka sa Herbalife šejkom i već ste na programu mršavljenja. Podrška nezavisnih distributera jeste važna, ali ne i presudna! Ukoliko se pridržavate jasnih smernica koje dobijate kupovinom našeg Start Paketa, mršavljenje sa Herbalife jednostavno je kao 3-2-1. 
Iskustvo 10 godina u Srbiji Hvala Vam na ukazanom poverenju
Informacije i poručivanje 011/3555-775 Radni dani od 9-19h, Subota 10-14h
Original Herbalife Proizvodi Garantovano ispravni proizvodi

Boris Hamer - Agencija Permission

Nezavisni Herbalife Distributer 2006-2017 • Pilota Mihaila Petrovića 5A, Beograd, Srbija • Poručivanje/Info.: 011/3555-775, 069/3555-775
Herbalife Original • Proizvodi u našoj ponudi distribuiraju se iz centralnog magacina Herbalife,
MST International d.o.o., Milutina Milankovića 11B, Novi Beograd, Srbija.

Pravna lica mogu kupovati proizvode uplatom na račun po našem predračunu! Agencija Permission nije u sistemu PDV-a!

Ovaj veb-sajt koristi sopstvene kolačiće kao i kolačiće trećih lica.
Nastavljajući pregled ovog veb-sajta saglasni ste sa korišćenjem kolačića. Više o kolačićima!
Pozivi mogu biti snimljeni u cilju unapređenja usluge.
jacanje zastite potorsaca u srbiji