Proteinski puder
  • Register
  • Poručite danas
Prazna korpa

Herbalife Proizvodi - Najbolja Cena

Postavite svoje ciljeve!

Registrujte se danas kako bi ste imali uvid u cene i sve beneficije koje nudimo svojim VIP korisnicima!

Proteinski puder

Vašem organizmu svakodnevno su potrebni prilagođeni proteini kako bi ostao jak i zdrav. Lično prilagođen proteinski dodatak u prahu je praktičan način da bez unošenja dodatnih masnoća svoju ishranu dopunite proteinima. Ispravna količina proteina vašem organizmu pomaže u održavanju nemasne tlesne mase, koja ubrzava vaš metabolizam i može smanjiti potrebe za hranom.

Mogućnost fakturisanja za pravna lica!
Agencija Permission nije u sistemu PDV-a!
Dostava: Kurirska služba DExpress za 0,00 Din.
jacanje zastite potorsaca u srbiji
Opis

Herbalife Protein Puder

Proteini su bitan sastavni deo praktično svake ćelije u organizmu.

Vašem organizmu svakodnevno su potrebni prilagođeni proteini kako bi ostao jak i zdrav. Lično prilagođen proteinski dodatak u prahu je praktičan način da bez unošenja dodatnih masnoća svoju ishranu dopunite proteinima. Ispravna količina proteina vašem organizmu pomaže u održavanju nemasne tlesne mase, koja ubrzava vaš metabolizam i može smanjiti potrebe za hranom.

Lično prilagođeni proteinski puder

Zašto lično prilagođen proteinski puder?

Proteini, tačnije sastavni delovi proteina koji se nazivaju ‘aminokiselinama’, bitna su komponenta praktično svake ćelije u organizmu. Proteini su neophodni ćelijama imunološkog sistema, kože, kose i mišića za pravilno funkcionisanje i rast.

Prečesto se događa da ljudi koji sprovode dijetu smanje unos proteina, nastojeći smanjiti broj kalorija i izgubiti na težini. To može imati za posledicu manjak hranjivih materija koji ne samo da je opasan za zdravlje, već u vašem organizmu može izazvati neravnotežu hranjivih materija koja čak može usporiti vaše mršavljenje i na kraju dovesti do povećanja težine. To se obično naziva ‘yo-yo’ efektom. Da biste izašli iz opasnog ‘yo-yo’ kruga, trebate svoj organizam obezbeđivati ispravnom, uravnoteženom količinom hranjivih materija, od kojih su proteini među najvažnijima.

Ključne dobrobiti

• Pomaže pri održavanju nemasne mišićne mase.
• Uključuje visokokvalitetni soja protein i protein surutke.
• Bez ukusa, lagano se meša sa šejkovima, supama i raznim umacima.
• Poboljšava unos proteina kako bi pomogao u borbi protiv gladi.

Vašem telu dnevno trebaju dodatne količine proteina za najbolju fizičku spremnost i zdravu kontrolu telesne težine. Na žalost, mnogi prehrambeni izvori proteina uključujući meso, sir i orahe, imaju i velike količine neželjenih masnoća i kalorija. Formula 3 protein puder prikladan je način povećanja unosa proteina, koji pomaže u održavanju vašeg nivoa energije između obroka i pomaže pri održavanju nemasne mišićne mase.

Brze činjenice

• Odlične vesti za one koji nastoje kontrolisati svoju težinu: dodavanjem Formula 3, lično prilagođenog proteinskog pudera, Formula 1 šejku povećavate unos proteina bez dodavanja dodatnih kalorija iz masti ili ugljenohidrata.
• Proteini mogu pomoći u kontolisanju gladi: jedna do tri pune supene kašike proteinskog pudera dnevno (u zavisnosti od vaših potreba) može obezbediti organizam sa oko 15 grama visokokvalitetnog proteina. Time se pojačava osećaj sitosti i pomaže dovoljan unosa proteina.
• U okviru sistema HERBALIFE možete svoj Formula šejk prilagoditi svojim potrebama. Korišćenjem lično prilagođenog proteinskog pudera korisnici mogu prilagoditi Formula 1 šejk svojim ličnom potrebama za proteinom bez dodavanja nepotrebnih kalorija iz masti i ugljenohidrata.
• San bodybildera: Za dizače tegova proteinski puder je odličan izbor kojim mogu povećati unos proteina. Dizači tegova mogu koristiti Formulu 1, dodati mleko, voće i dve pune supene kašike proteinskog pudera, na taj način lako mogu ispuniti preporučenu količinu od 25 grama proteina uz svoj šejk napitak koji piju nakon treninga.
• Raznolikost upotrebe: Lično prilagođeni protein puder je idealan za korišćenje u šejk napitcima, drugim napitcima, supama i raznim umacima za testeninu. Lako se umeša u svaki topli i hladni napitak.

Predložena upotreba: Jednom do četiri puta dnevno.

Komentari

Ne postoje komentari za ovaj proizvod.
Napomena: Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci ishrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Slike korišćene na sajtu služe samo za ilustraciju dok se paketi i proizvodi mogu neznatno razlikovati od onih na slikama. Sve informacije koje niste pronašli na ovom sajtu potražite na oficijalnom sajtu kompanije www.herbalifeserbia.com ili nas pozovite telefonom. Ovaj sajt napravili su Herbalife Nezavisni Distrubteri u cilju Vašeg informisanja. Kancelarija Herbalife Distributera se nalazi u Beogradu. Poručivanje proizvoda moguće je online (kroz web prodavnicu, emailom, preko facebook stranice), SMS-om, Viber-om ili direktnim pozivom na telefon.

Herbalife

Prodavnica

Mršavljenje

Cene

Važno

QR Kodovi

Kontakt kao vizitkarta!


Herbalife ima svoj Savetodavni odbor za ishranu (NAB) koji je posvećen unapređivanju nauke o ishrani. Članovi NAB-a vode važna istraživanja o upotrebi proizvoda za zdravu ishranu u cilju poboljšanja zdravlja i regulisanja telesne težine. Njihova stručnost podržava inovaciju proizvoda i postavlja Herbalife na prvo mesto u wellness industriji.

herbalife se ne prodaje u apotekama, ali iza njega stoji tim lekara

Uvek Najbolje Za Vas

Herbalife program mršavljenja je prihvaćen u celom svetu kao vid potpuno zdravog i nutricionistički ispravnog načina eliminisanja neželjenih kilograma i masnih naslaga. Više miliona ljudi, širom sveta, svakodnevno na ovaj način rešava problem suvišnih kilograma dok se suština Herbalife proizvoda nalazi upravo u jednostavnosti korišćenja. Dovoljno je da zamenite dva obroka sa Herbalife šejkom i već ste na programu mršavljenja. Podrška nezavisnih distributera jeste važna, ali ne i presudna! Ukoliko se pridržavate jasnih smernica koje dobijate kupovinom našeg Start Paketa, mršavljenje sa Herbalife jednostavno je kao 3-2-1. 
Iskustvo 10 godina u Srbiji Hvala Vam na ukazanom poverenju
Informacije i poručivanje 011/3555-775 Radni dani od 9-19h, Subota 10-14h
Original Herbalife Proizvodi Garantovano ispravni proizvodi

Boris Hamer - Agencija Permission

Nezavisni Herbalife Distributer 2006-2017 • Pilota Mihaila Petrovića 5A, Beograd, Srbija • Poručivanje/Info.: 011/3555-775, 069/3555-775
Herbalife Original • Proizvodi u našoj ponudi distribuiraju se iz centralnog magacina Herbalife,
MST International d.o.o., Milutina Milankovića 11B, Novi Beograd, Srbija.

Pravna lica mogu kupovati proizvode uplatom na račun po našem predračunu! Agencija Permission nije u sistemu PDV-a!

Ovaj veb-sajt koristi sopstvene kolačiće kao i kolačiće trećih lica.
Nastavljajući pregled ovog veb-sajta saglasni ste sa korišćenjem kolačića. Više o kolačićima!
Pozivi mogu biti snimljeni u cilju unapređenja usluge.
jacanje zastite potorsaca u srbiji