Proteinski puder
  • Register
  • Poručite danas
Prazna korpa

Herbalife Proizvodi - Najbolja Cena

Molim Vas, koristite novi sajt za bolje korisničko iskustvo. Kliknite ovde! Hvala

Postavite svoje ciljeve!

Registrujte se danas kako bi ste imali uvid u cene i sve beneficije koje nudimo svojim VIP korisnicima!

Proteinski puder

Vašem organizmu svakodnevno su potrebni prilagođeni proteini kako bi ostao jak i zdrav. Lično prilagođen proteinski dodatak u prahu je praktičan način da bez unošenja dodatnih masnoća svoju ishranu dopunite proteinima. Ispravna količina proteina vašem organizmu pomaže u održavanju nemasne tlesne mase, koja ubrzava vaš metabolizam i može smanjiti potrebe za hranom.

Cene dostupne registrovanim korisnicima!
Mogućnost fakturisanja za pravna lica!
Dostava: Kurirska služba za 0,00 Din.
Agencija Permission nije u sistemu PDV-a!
jacanje zastite potorsaca u srbiji
Opis

Herbalife Protein Puder

Proteini su bitan sastavni deo praktično svake ćelije u organizmu.

Vašem organizmu svakodnevno su potrebni prilagođeni proteini kako bi ostao jak i zdrav. Lično prilagođen proteinski dodatak u prahu je praktičan način da bez unošenja dodatnih masnoća svoju ishranu dopunite proteinima. Ispravna količina proteina vašem organizmu pomaže u održavanju nemasne tlesne mase, koja ubrzava vaš metabolizam i može smanjiti potrebe za hranom.

Lično prilagođeni proteinski puder

Zašto lično prilagođen proteinski puder?

Proteini, tačnije sastavni delovi proteina koji se nazivaju ‘aminokiselinama’, bitna su komponenta praktično svake ćelije u organizmu. Proteini su neophodni ćelijama imunološkog sistema, kože, kose i mišića za pravilno funkcionisanje i rast.

Prečesto se događa da ljudi koji sprovode dijetu smanje unos proteina, nastojeći smanjiti broj kalorija i izgubiti na težini. To može imati za posledicu manjak hranjivih materija koji ne samo da je opasan za zdravlje, već u vašem organizmu može izazvati neravnotežu hranjivih materija koja čak može usporiti vaše mršavljenje i na kraju dovesti do povećanja težine. To se obično naziva ‘yo-yo’ efektom. Da biste izašli iz opasnog ‘yo-yo’ kruga, trebate svoj organizam obezbeđivati ispravnom, uravnoteženom količinom hranjivih materija, od kojih su proteini među najvažnijima.

Ključne dobrobiti

• Pomaže pri održavanju nemasne mišićne mase.
• Uključuje visokokvalitetni soja protein i protein surutke.
• Bez ukusa, lagano se meša sa šejkovima, supama i raznim umacima.
• Poboljšava unos proteina kako bi pomogao u borbi protiv gladi.

Vašem telu dnevno trebaju dodatne količine proteina za najbolju fizičku spremnost i zdravu kontrolu telesne težine. Na žalost, mnogi prehrambeni izvori proteina uključujući meso, sir i orahe, imaju i velike količine neželjenih masnoća i kalorija. Formula 3 protein puder prikladan je način povećanja unosa proteina, koji pomaže u održavanju vašeg nivoa energije između obroka i pomaže pri održavanju nemasne mišićne mase.

Brze činjenice

• Odlične vesti za one koji nastoje kontrolisati svoju težinu: dodavanjem Formula 3, lično prilagođenog proteinskog pudera, Formula 1 šejku povećavate unos proteina bez dodavanja dodatnih kalorija iz masti ili ugljenohidrata.
• Proteini mogu pomoći u kontolisanju gladi: jedna do tri pune supene kašike proteinskog pudera dnevno (u zavisnosti od vaših potreba) može obezbediti organizam sa oko 15 grama visokokvalitetnog proteina. Time se pojačava osećaj sitosti i pomaže dovoljan unosa proteina.
• U okviru sistema HERBALIFE možete svoj Formula šejk prilagoditi svojim potrebama. Korišćenjem lično prilagođenog proteinskog pudera korisnici mogu prilagoditi Formula 1 šejk svojim ličnom potrebama za proteinom bez dodavanja nepotrebnih kalorija iz masti i ugljenohidrata.
• San bodybildera: Za dizače tegova proteinski puder je odličan izbor kojim mogu povećati unos proteina. Dizači tegova mogu koristiti Formulu 1, dodati mleko, voće i dve pune supene kašike proteinskog pudera, na taj način lako mogu ispuniti preporučenu količinu od 25 grama proteina uz svoj šejk napitak koji piju nakon treninga.
• Raznolikost upotrebe: Lično prilagođeni protein puder je idealan za korišćenje u šejk napitcima, drugim napitcima, supama i raznim umacima za testeninu. Lako se umeša u svaki topli i hladni napitak.

Predložena upotreba: Jednom do četiri puta dnevno.

Komentari

Ne postoje komentari za ovaj proizvod.

Herbalife

Prodavnica

Mršavljenje

Cene

Važno

Uvek Najbolje Za Vas

Herbalife program mršavljenja je prihvaćen u celom svetu kao vid potpuno zdravog i nutricionistički ispravnog načina eliminisanja neželjenih kilograma i masnih naslaga. Više miliona ljudi, širom sveta, svakodnevno na ovaj način rešava problem suvišnih kilograma dok se suština Herbalife proizvoda nalazi upravo u jednostavnosti korišćenja. Dovoljno je da zamenite dva obroka sa Herbalife šejkom i već ste na programu mršavljenja. Podrška nezavisnih distributera jeste važna, ali ne i presudna! Ukoliko se pridržavate jasnih smernica koje dobijate kupovinom našeg Start Paketa, mršavljenje sa Herbalife jednostavno je kao 3-2-1. 
Iskustvo 12 godina u Srbiji Hvala Vam na ukazanom poverenju
Informacije i poručivanje 011/3555-775 Radni dani od 9-19h, Subota 10-14h
Original Herbalife Proizvodi Garantovano ispravni proizvodi

podelite

Ko smo mi?

agencija permission logo herbalife 220

Pilota Mihaila Petrovića 14

11090 Beograd, Srbija

PIB: 108103039

Tel.: 011/3555-775

Mob.: 069/3555-775

Email.: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Poštujemo vaše vreme i privatnost! Mi Vas nećemo maltretirati beskrajnim pozivima i porukama. Raspoloženi smo da odgovorimo na svako vaše pitanje. Tel.: 069/3555-775.
Agencija Permission se bavi isključivo ONLINE prodajom Herbalife proizvoda, ne posedujemo mp objekat za direktnu prodaju.