Herbalifeline
  • Register
  • Poručite danas
Prazna korpa

Herbalife Proizvodi - Najbolja Cena

Postavite svoje ciljeve!

Registrujte se danas kako bi ste imali uvid u cene i sve beneficije koje nudimo svojim VIP korisnicima!

Herbalifeline

Omega-6 se većinom nalazi u našoj biljnoj prehrani (povrće ili suncokretovo ulje) te se na taj način naše telo dobro obezbedi sa Omegom-6, što nije slučaj sa Omegom-3 koju uglavnom nalazimo u morskoj hrani. Uobičajen znak nedostatka esencijalnih masnih kiselina (EFA) je suva koža.

Mogućnost fakturisanja za pravna lica!
Agencija Permission nije u sistemu PDV-a!
Dostava: Kurirska služba DExpress za 0,00 Din.
jacanje zastite potorsaca u srbiji
Opis

Herbalifeline

Vrhunski dodatak prehrani koji sadrži kompleks morskih lipida

Mnogi su ljudi uzimali kapsule ulja iz jetre bakalara i mislili da su time pokrili barem jedan deo prehrambenih potreba! Danas živimo u žurbi i često pod stresom, što znači da to možda više nije dovoljno.

Morska hrana je zaista puna vrednih hranjivih sastojaka – to je činjenica koju ne možemo poreći. No, istraživanja su pokazala da ta fenomenalna morska žetva u prehrani Evropljana često nije u potpunosti iskorišćena. Herbalifeline vam omogućuje da iskoristite prednosti koje pružaju plodovi mora; sastavljena je po recepturi koja će pomoći u održavanju zglobova gipkima i dati potporu prirodnim funkcijama srca i krvotoka.

Hrana koja sadrži višestruko nezasićene masti obezbeđuje nas esencijalnim masnim kiselinama (EFA) Omega-3 i Omega-6, koje su "dobre" komponente masti.

Omega-6 se većinom nalazi u našoj biljnoj prehrani (povrće ili suncokretovo ulje) te se na taj način naše telo dobro obezbedi sa Omegom-6, što nije slučaj sa Omegom-3 koju uglavnom nalazimo u morskoj hrani. Uobičajen znak nedostatka esencijalnih masnih kiselina (EFA) je suva koža.

Herbalifeline sadrži Omega-3 esencijalnu masnu kiselinu bitnu da bismo održali dobro zdravlje. Telo ih ne može samostalno proizvesti, te ih ybog toga mora dobiti iz hrane. U modernoj ishrani često postoji manjak Omega-3 esencijalnih masnih kiselina.

Glavni izvor Omega-3 esensijalnih masnih kiselina je morska hrana (uključujući bakalar, haringu, skušu i sardine), koja nije jako popularna niti je redovno na našem jelovniku. Nutricionistički stručnjaci preporučuju najmanje tri porcije morske hrane nedeljno. U toj količini dobija se odgovarajuća količina Omega-3 esencijalnih masnih kiselina. Za one koji ribu jedu samo jednom nedeljno (ili je uopše ne jedu), kvalitetni sastojci Herbalife dodatka Omega-3 pomažu u zadovoljavanju potreba organizma i uklapaju se u užurbani način života, jer su u obliku jednostavnom za upotrebu.

Koje su prednosti redovitog uzimanja Herbalifeline?

  • Ovaj dodatak ishrani je formulisan tako da pomogne održavanju gipkosti zglobova i podrška prirodnih funkcija srca i krvotoka. Njegovi sastojci nam isto tako mogu pomoći da održimo zdraviji izgled kože.
  • Osnovna svojstva Herbalifeline
  • Omega-3 esencijalne kiseline. Pojava raka, reumatskog artritisa, začepljenja arterija te slabljenje imunološkog sistema povezuju se sa nedostatkom Omega-3 masnoća. Ove poželjne masnoće najviše ima u ribljem ulju, mesu plave ribe te orasima i semenkama lana. Poželjna je u ishrani dece (bitne su za razvijanje moždanih struktura) rekovalascenata, starijih osoba i osoba izloženih velikim naporima. Hrana bogata Omega-3 masnim kiselinama preporučuje se studentima i školarcima.
  • Bogat izvor EPA (eikosapentaenoične kiseline) i DHA (dokosaheksneoične kiseline), koje telo pretvara u prostaglandine. Te materije slične hormonima smatraju se od presudnog značenja za moždane funkcije koje se odnose na vid, koordinaciju pokreta, raspoloženje i sposobnost učenja. One isto tako pomažu kod održavanja nivoa holesterola i triglicerida u krvi, čime pomažu u kontrloli krvnog pritiska. Jačaju imunološki sistem i pomažu kod ublažavanja upala.
  • Vitamin E - antioksidans, bitan za srce i cirkulaciju, živce, mišiće i crvena krvna zrnca.

Preporuka za korišćenje: 1-3 kapsule, tri puta dnevo po mogućnosti tokom obroka, kao prehrambeni dodatak. Svaka kapsula sadrži 500 mg morskog tekućeg kompleksa (riblje ulje), 128 mg EPA i 85 mg DHA.

Komentari

Ne postoje komentari za ovaj proizvod.
Napomena: Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci ishrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Slike korišćene na sajtu služe samo za ilustraciju dok se paketi i proizvodi mogu neznatno razlikovati od onih na slikama. Sve informacije koje niste pronašli na ovom sajtu potražite na oficijalnom sajtu kompanije www.herbalifeserbia.com ili nas pozovite telefonom. Ovaj sajt napravili su Herbalife Nezavisni Distrubteri u cilju Vašeg informisanja. Kancelarija Herbalife Distributera se nalazi u Beogradu. Poručivanje proizvoda moguće je online (kroz web prodavnicu, emailom, preko facebook stranice), SMS-om, Viber-om ili direktnim pozivom na telefon.

Herbalife

Prodavnica

Mršavljenje

Cene

Važno

QR Kodovi

Kontakt kao vizitkarta!


Herbalife ima svoj Savetodavni odbor za ishranu (NAB) koji je posvećen unapređivanju nauke o ishrani. Članovi NAB-a vode važna istraživanja o upotrebi proizvoda za zdravu ishranu u cilju poboljšanja zdravlja i regulisanja telesne težine. Njihova stručnost podržava inovaciju proizvoda i postavlja Herbalife na prvo mesto u wellness industriji.

herbalife se ne prodaje u apotekama, ali iza njega stoji tim lekara

Uvek Najbolje Za Vas

Herbalife program mršavljenja je prihvaćen u celom svetu kao vid potpuno zdravog i nutricionistički ispravnog načina eliminisanja neželjenih kilograma i masnih naslaga. Više miliona ljudi, širom sveta, svakodnevno na ovaj način rešava problem suvišnih kilograma dok se suština Herbalife proizvoda nalazi upravo u jednostavnosti korišćenja. Dovoljno je da zamenite dva obroka sa Herbalife šejkom i već ste na programu mršavljenja. Podrška nezavisnih distributera jeste važna, ali ne i presudna! Ukoliko se pridržavate jasnih smernica koje dobijate kupovinom našeg Start Paketa, mršavljenje sa Herbalife jednostavno je kao 3-2-1. 
Iskustvo 10 godina u Srbiji Hvala Vam na ukazanom poverenju
Informacije i poručivanje 011/3555-775 Radni dani od 9-19h, Subota 10-14h
Original Herbalife Proizvodi Garantovano ispravni proizvodi

Boris Hamer - Agencija Permission

Nezavisni Herbalife Distributer 2006-2017 • Pilota Mihaila Petrovića 5A, Beograd, Srbija • Poručivanje/Info.: 011/3555-775, 069/3555-775
Herbalife Original • Proizvodi u našoj ponudi distribuiraju se iz centralnog magacina Herbalife,
MST International d.o.o., Milutina Milankovića 11B, Novi Beograd, Srbija.

Pravna lica mogu kupovati proizvode uplatom na račun po našem predračunu! Agencija Permission nije u sistemu PDV-a!

Ovaj veb-sajt koristi sopstvene kolačiće kao i kolačiće trećih lica.
Nastavljajući pregled ovog veb-sajta saglasni ste sa korišćenjem kolačića. Više o kolačićima!
Pozivi mogu biti snimljeni u cilju unapređenja usluge.
jacanje zastite potorsaca u srbiji