Herbalifeline
  • Register
  • Poručite danas
Prazna korpa

Herbalife Proizvodi - Najbolja Cena

Postavite svoje ciljeve!

Registrujte se danas kako bi ste imali uvid u cene i sve beneficije koje nudimo svojim VIP korisnicima!

Herbalifeline

Omega-6 se većinom nalazi u našoj biljnoj prehrani (povrće ili suncokretovo ulje) te se na taj način naše telo dobro obezbedi sa Omegom-6, što nije slučaj sa Omegom-3 koju uglavnom nalazimo u morskoj hrani. Uobičajen znak nedostatka esencijalnih masnih kiselina (EFA) je suva koža.

Cene dostupne registrovanim korisnicima!
Mogućnost fakturisanja za pravna lica!
Dostava: Kurirska služba za 0,00 Din.
Agencija Permission nije u sistemu PDV-a!
jacanje zastite potorsaca u srbiji
Opis

Herbalifeline

Vrhunski dodatak prehrani koji sadrži kompleks morskih lipida

Mnogi su ljudi uzimali kapsule ulja iz jetre bakalara i mislili da su time pokrili barem jedan deo prehrambenih potreba! Danas živimo u žurbi i često pod stresom, što znači da to možda više nije dovoljno.

Morska hrana je zaista puna vrednih hranjivih sastojaka – to je činjenica koju ne možemo poreći. No, istraživanja su pokazala da ta fenomenalna morska žetva u prehrani Evropljana često nije u potpunosti iskorišćena. Herbalifeline vam omogućuje da iskoristite prednosti koje pružaju plodovi mora; sastavljena je po recepturi koja će pomoći u održavanju zglobova gipkima i dati potporu prirodnim funkcijama srca i krvotoka.

Hrana koja sadrži višestruko nezasićene masti obezbeđuje nas esencijalnim masnim kiselinama (EFA) Omega-3 i Omega-6, koje su "dobre" komponente masti.

Omega-6 se većinom nalazi u našoj biljnoj prehrani (povrće ili suncokretovo ulje) te se na taj način naše telo dobro obezbedi sa Omegom-6, što nije slučaj sa Omegom-3 koju uglavnom nalazimo u morskoj hrani. Uobičajen znak nedostatka esencijalnih masnih kiselina (EFA) je suva koža.

Herbalifeline sadrži Omega-3 esencijalnu masnu kiselinu bitnu da bismo održali dobro zdravlje. Telo ih ne može samostalno proizvesti, te ih ybog toga mora dobiti iz hrane. U modernoj ishrani često postoji manjak Omega-3 esencijalnih masnih kiselina.

Glavni izvor Omega-3 esensijalnih masnih kiselina je morska hrana (uključujući bakalar, haringu, skušu i sardine), koja nije jako popularna niti je redovno na našem jelovniku. Nutricionistički stručnjaci preporučuju najmanje tri porcije morske hrane nedeljno. U toj količini dobija se odgovarajuća količina Omega-3 esencijalnih masnih kiselina. Za one koji ribu jedu samo jednom nedeljno (ili je uopše ne jedu), kvalitetni sastojci Herbalife dodatka Omega-3 pomažu u zadovoljavanju potreba organizma i uklapaju se u užurbani način života, jer su u obliku jednostavnom za upotrebu.

Koje su prednosti redovitog uzimanja Herbalifeline?

  • Ovaj dodatak ishrani je formulisan tako da pomogne održavanju gipkosti zglobova i podrška prirodnih funkcija srca i krvotoka. Njegovi sastojci nam isto tako mogu pomoći da održimo zdraviji izgled kože.
  • Osnovna svojstva Herbalifeline
  • Omega-3 esencijalne kiseline. Pojava raka, reumatskog artritisa, začepljenja arterija te slabljenje imunološkog sistema povezuju se sa nedostatkom Omega-3 masnoća. Ove poželjne masnoće najviše ima u ribljem ulju, mesu plave ribe te orasima i semenkama lana. Poželjna je u ishrani dece (bitne su za razvijanje moždanih struktura) rekovalascenata, starijih osoba i osoba izloženih velikim naporima. Hrana bogata Omega-3 masnim kiselinama preporučuje se studentima i školarcima.
  • Bogat izvor EPA (eikosapentaenoične kiseline) i DHA (dokosaheksneoične kiseline), koje telo pretvara u prostaglandine. Te materije slične hormonima smatraju se od presudnog značenja za moždane funkcije koje se odnose na vid, koordinaciju pokreta, raspoloženje i sposobnost učenja. One isto tako pomažu kod održavanja nivoa holesterola i triglicerida u krvi, čime pomažu u kontrloli krvnog pritiska. Jačaju imunološki sistem i pomažu kod ublažavanja upala.
  • Vitamin E - antioksidans, bitan za srce i cirkulaciju, živce, mišiće i crvena krvna zrnca.

Preporuka za korišćenje: 1-3 kapsule, tri puta dnevo po mogućnosti tokom obroka, kao prehrambeni dodatak. Svaka kapsula sadrži 500 mg morskog tekućeg kompleksa (riblje ulje), 128 mg EPA i 85 mg DHA.

Komentari

Ne postoje komentari za ovaj proizvod.

Herbalife

Prodavnica

Mršavljenje

Cene

Važno

Uvek Najbolje Za Vas

Herbalife program mršavljenja je prihvaćen u celom svetu kao vid potpuno zdravog i nutricionistički ispravnog načina eliminisanja neželjenih kilograma i masnih naslaga. Više miliona ljudi, širom sveta, svakodnevno na ovaj način rešava problem suvišnih kilograma dok se suština Herbalife proizvoda nalazi upravo u jednostavnosti korišćenja. Dovoljno je da zamenite dva obroka sa Herbalife šejkom i već ste na programu mršavljenja. Podrška nezavisnih distributera jeste važna, ali ne i presudna! Ukoliko se pridržavate jasnih smernica koje dobijate kupovinom našeg Start Paketa, mršavljenje sa Herbalife jednostavno je kao 3-2-1. 
Iskustvo 12 godina u Srbiji Hvala Vam na ukazanom poverenju
Informacije i poručivanje 011/3555-775 Radni dani od 9-19h, Subota 10-14h
Original Herbalife Proizvodi Garantovano ispravni proizvodi

podelite

Ko smo mi?

agencija permission logo herbalife 220

Pilota Mihaila Petrovića 5A

11090 Beograd, Srbija

PIB: 108103039

Tel.: 011/3555-775

Mob.: 069/3555-775

Email.: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Poštujemo vaše vreme i privatnost! Mi Vas nećemo maltretirati beskrajnim pozivima i porukama. Raspoloženi smo da odgovorimo na svako vaše pitanje. Tel.: 069/3555-775.
Agencija Permission se bavi isključivo ONLINE prodajom Herbalife proizvoda, ne posedujemo mp objekat za direktnu prodaju.