Ekspres pločica - Formula 1
  • Register
  • Poručite danas
Prazna korpa

Herbalife Proizvodi - Najbolja Cena

Postavite svoje ciljeve!

Registrujte se danas kako bi ste imali uvid u cene i sve beneficije koje nudimo svojim VIP korisnicima!

Ekspres pločica - Formula 1

Praktična Ekspres pločica za optimalan obrok nutricionistički je uravnotežena i ukusna. Ekspres pločica za optimalan obrok osigurava vam esencijalne nutrijente potrebne za optimalan obrok kada ste u pokretu.

Mogućnost fakturisanja za pravna lica!
Agencija Permission nije u sistemu PDV-a!
Dostava: Kurirska služba DExpress za 0,00 Din.
jacanje zastite potorsaca u srbiji
Opis

Herbalife Ekspres pločica, savršen obrok u pokretu

Kada ste pokretu, nikada nećete morati brinuti zbog preskakanja obroka, jer imate rešenje za optimalan i ukusan obrok.

Praktična Ekspres pločica za optimalan obrok nutricionistički je uravnotežena i ukusna. Ekspres pločica za optimalan obrok osigurava vam esencijalne nutrijente potrebne za optimalan obrok kada ste u pokretu.

Pakovanje: 7 komada Express Bar pločica

KLJUČNE PREDNOSTI

  • Kontrolisani broj kalorija – samo 207 kalorija po pločici
  • Bogata vlaknima i proteinom soje, omogućava podržavanje energije i pomaže da se duže osećate sitima.
  • Nizak glikemijski indeks (GI)
  • Sadrži soju: uzimanje najmanje 25 g proteina soje dnevno u hrani koja sadrži malo zasićenih masti može vam pomoći u održavanju dobrog nivoa holesterola.
  • Sadrži esencijalne vitamine i minerale, te vam pomaže da ih uzimate u preporučenim dnevnim količinama (RDA)
  • Pogodna za vegetarijance
  • Nutricionistički uravnotežen i ukusan obrok u praktičnoj pločici

ZAŠTO VAM JE POTREBNA?

Kada nastojite izgubiti ili kontrolisati težinu, važno je uzimati nutricionistički uravnoteženu hranu, a to može biti problem ako ne možete posegnuti za praktičnom i ukusnom hranom. Optimalan obrok poput shake-a Formule 1 ili Ekspres pločice za optimalan obrok pomažu vam da ne povećavate unos kalorija, pa nećete dodatno dobijati na težini, a istovremeno vas obezbeđuje esencijalnim vitaminima i mineralima, dugotrajnim ugljenohidratima i proteinima za energiju i duže osećaj sitosti.

UPOTREBA

Šejk Formula 1 ili Ekspres pločicu za optimalan obrok pojedite svaki dan kao optimalan obrok.

Želite li lično prilagođen program kontrole težine?

Šejk Formula 1 već je omiljeno rešenje za optimalan obrok milionima ljudi kojima svakodnevno pomažu u kontroli težine, omogućavajući im postizanje rezultata na koje su ponosni. Ukusan obrok možete pripremiti dodavanjem svog omiljenog voća, pa tako svaki dan možete uživati u drugom okusu. Vaš shake Formule 1 možete kupiti u kutiji.

Treba vam praktičan optimalan obrok kada ste u pokretu?

Ekspres pločica za optimalan obrok praktično je rešenje koje vam može biti pri ruci kada ste u pokretu. Popijete li uz nju izdašnu količinu vode, ona uvek predstavlja hranjiv obrok. Odličnog ukusa, ona je odlična zamena obroka, pa ni kad ste u pokretu ne morate pribegavati hrani sa prekomernim kalorijama.

* Ovaj proizvod namenjen je korišćenju u sklopu prehrane sa ograničenim brojem kalorija i sa ostalim namirnicama, uz redovnu telesnu aktivnost.

Komentari

Ne postoje komentari za ovaj proizvod.
Napomena: Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci ishrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Slike korišćene na sajtu služe samo za ilustraciju dok se paketi i proizvodi mogu neznatno razlikovati od onih na slikama. Sve informacije koje niste pronašli na ovom sajtu potražite na oficijalnom sajtu kompanije www.herbalifeserbia.com ili nas pozovite telefonom. Ovaj sajt napravili su Herbalife Nezavisni Distrubteri u cilju Vašeg informisanja. Kancelarija Herbalife Distributera se nalazi u Beogradu. Poručivanje proizvoda moguće je online (kroz web prodavnicu, emailom, preko facebook stranice), SMS-om, Viber-om ili direktnim pozivom na telefon.

Herbalife

Prodavnica

Mršavljenje

Cene

Važno

QR Kodovi

Kontakt kao vizitkarta!


Herbalife ima svoj Savetodavni odbor za ishranu (NAB) koji je posvećen unapređivanju nauke o ishrani. Članovi NAB-a vode važna istraživanja o upotrebi proizvoda za zdravu ishranu u cilju poboljšanja zdravlja i regulisanja telesne težine. Njihova stručnost podržava inovaciju proizvoda i postavlja Herbalife na prvo mesto u wellness industriji.

herbalife se ne prodaje u apotekama, ali iza njega stoji tim lekara

Uvek Najbolje Za Vas

Herbalife program mršavljenja je prihvaćen u celom svetu kao vid potpuno zdravog i nutricionistički ispravnog načina eliminisanja neželjenih kilograma i masnih naslaga. Više miliona ljudi, širom sveta, svakodnevno na ovaj način rešava problem suvišnih kilograma dok se suština Herbalife proizvoda nalazi upravo u jednostavnosti korišćenja. Dovoljno je da zamenite dva obroka sa Herbalife šejkom i već ste na programu mršavljenja. Podrška nezavisnih distributera jeste važna, ali ne i presudna! Ukoliko se pridržavate jasnih smernica koje dobijate kupovinom našeg Start Paketa, mršavljenje sa Herbalife jednostavno je kao 3-2-1. 
Iskustvo 10 godina u Srbiji Hvala Vam na ukazanom poverenju
Informacije i poručivanje 011/3555-775 Radni dani od 9-19h, Subota 10-14h
Original Herbalife Proizvodi Garantovano ispravni proizvodi

Boris Hamer - Agencija Permission

Nezavisni Herbalife Distributer 2006-2017 • Pilota Mihaila Petrovića 5A, Beograd, Srbija • Poručivanje/Info.: 011/3555-775, 069/3555-775
Herbalife Original • Proizvodi u našoj ponudi distribuiraju se iz centralnog magacina Herbalife,
MST International d.o.o., Milutina Milankovića 11B, Novi Beograd, Srbija.

Pravna lica mogu kupovati proizvode uplatom na račun po našem predračunu! Agencija Permission nije u sistemu PDV-a!

Ovaj veb-sajt koristi sopstvene kolačiće kao i kolačiće trećih lica.
Nastavljajući pregled ovog veb-sajta saglasni ste sa korišćenjem kolačića. Više o kolačićima!
Pozivi mogu biti snimljeni u cilju unapređenja usluge.
jacanje zastite potorsaca u srbiji