Primena Formula 1 šejka
 • Register
 • Poručite danas
Prazna korpa

Herbalife Proizvodi - Najbolja Cena

Molim Vas, koristite novi sajt za bolje korisničko iskustvo. Kliknite ovde! Hvala

Herbalife Šejk Za Mršavljenje!

Herbalife šejk ima 220 kalorija! Zamenite 2 obroka šejkom i mršavljenje postaje ukusno i jednostavno!

Da li ste znali da ishrana utiče na podmlađivanje?

Za lep i negovan izgled nisu zaslužne samo skupe kremice i dobri geni već i zdrava ishrana. To su, pre svega, namirnice prepune antioksidantima i mineralima.

Registrujte se danas kako bi ste imali uvid u cene i sve beneficije koje nudimo svojim VIP korisnicima!

Svako može uživati u blagodetima Formula 1 mešavine za hranljivi shake napitak. Radi se o proizvodu koji se može koristiti na mnogo načina u različite svrhe:

 • Kontrola težine: jednostavno zamenite dva obroka dnevno dvema porcijama shake napitka napravljenog sa poluobranim mlekom.
 • Zdrava prehrana: kada jednom postignete svoju idealnu težinu, jedan obrok dnevno zamenite shake napitkom. Uključite shake napitak od Formule 1 u svakodnevni plan ishrane i budite sigurni da svom organizmu dajete najbolje!
 • Sportska ishrana: sportisti širom sveta oslanjaju se na bogatstvo hranljivih materija u Formula 1 mešavini za shake napitak kao pokretaču svojih aktivnosti.

FORMULA 1 ZA KONTROLU TEŽINE I OBLIKOVANJE TELA

 • Smatrate li brojanje kalorija odbojnim i demoralizujućim? Formula 1 je jednostavna i nema dosadnog sabiranja kalorija. Jednostavno uzmete dve porcije šejka svakog dana i pojedite jedan obrok po Vašem izboru. Ova svakodnevna rutina garantuje savršeno uravnotežene kalorije i hranljive materije i brine o dobroj ishrani vašeg organizma.
 • Osećate li se stalno gladnima i praznima, čak i kada ste upravo jeli? Posebna kombinacija sastojaka Formule 1 pomoći će da dobijete dosta (kalorija) energije za ceo dan.
 • Jeste li zabrinuti da možda ne dobijate bitne hranljive materije zato što smanjujete unos hrane? Obično bi to moglo biti tako! Za uspeh svakog programa kontrole težine bitno je osigurati pouzdani izvor svih hranjivih materija - kao što su one u Formuli 1.
 • Osećate li se ponekad jadno, umorno, čak razdražljivo dok pokušavate smršati? Jadno jer se osećate uskraćenim, umorno jer je vaš unos «goriva» možda premalen, a razdražljivo jer variranje nivoa šećera u krvi može imati yo-yo efekat. Formula 1 će pomoći u podizanju vaše vitalnosti, pa bi samim tim i vaše raspoloženje trebalo biti bolje.
 • Da li vam je teško postići raznolikost i interesovanje za hranu dok pokušavate smršati? Uz četiri različita i ukusna šejka između kojih možete birati i uz obilje ideja za recepte sa napitkom - dosada je zadnja stvar koja će vas mučiti kod korišćenja naših programa za oblikovanje tela! Recepti su vrlo raznoliki, a verovatno će vas obradovati da i sami ponešto smislite!

FORMULA 1 ZA ODRŽAVANJE SAVRŠENE TEŽINE

 • Brine li vas da će te možda opet početi dobijati na težini? JEDAN obrok dnevno zamenite ukusnim shake napitkom i nastavite birati zdravu hranu za svoja dva glavna obroka. Ne biste trebali dobijati na težini ako ste uveli potrebne promene u načinu života i ako nastavite koristiti proizvode za 'održavanje'.

FORMULA 1 ZA KVALITETNU ISHRANU I URAVNOTEŽENE OBROKE

 • Koliko često pribegavate gotovim jelima ili jedete napolju hranu «sa nogu»? Veliki deo hrane «sa nogu» ima nisku prehrambenu vrednost, previše je prerađena, puna je hemikalija, ima visok sadržaj masti i šećera i skupa je. Ako Vam je potreban «brz obrok» i želite dobro svom telu, odlučite se za fantastičnu prehrambenu vrednost Formule 1 bogate hranjivim materijama.
 • Koliko vremena svakodnevno provedete pripremajući hranljive, uravnotežene obroke? Ako zbog svog načina života ne možete redovno praviti hranljive obroke, ne brinite; da bi se pripremila Formula 1 potrebno je samo nekoliko minuta; nema nereda ni gužve, a vrlo je ukusna!
 • Doručkujete li svakog dana? Stručnjaci za ishranu smatraju doručak najvažnijim obrokom dana, jer vas snabdeva preko potrebnom energijom i hranjivim materijama i predstavlja prekid «noćnog posta». Trudite se da zadovoljite svoje potrebe za gorivom - Formula 1 predstavlja zadovoljavajući doručak koji se lako pravi i savršen je za dobar početak dana.
 • Koliko često ručate na brzinu ili preskočite ručak? Umesto toga pripremite napitak Formula 1. Jednostavno sa sobom na posao ponesite malu posudu sa prahom za jednu porciju i dodajte vodu i mleko u prah ili sveže poluobrano mleko. Zatvorite u posudu, dobro protresite i ručak je gotov! Ako imate na raspolaganju blender, dodajte i nešto voća za interesantniji ukus!
 • Koliko često se osećate umorno i bez vitalnosti? Osetite li da vam je vitalnost «na pola koplja» usred prepodneva ili poslepodneva. jednostavno dopunite svoje rezerve goriva sa polovinom porcije Formule 1, što odgovara jednom međuobroku.
 • Živite li pod puno stresa i brinete li da bi to moglo imati uticaja na vašu psihu? Bolje biti siguran, nego žaliti! Potrebno vam je stalno snabdevanje vitaminima i mineralima da biste telu pomogli u borbi protiv štete od slobodnih radikala usled stresa, zagađenja, hemikalija itd. Formula 1 nudi uravnotežene hranljive materije koje telo odmah apsorbuje, te vas na taj način održava u dobroj fizičkoj kondiciji. Kao jednostavnu preventivnu meru, uključite Formulu 1 u svoj dnevni režim.
 • Jeste li skloni grickati kolače, kekse i stalno piti kafu i čaj tokom dana? Steknite novu i zdraviju naviku, jedan od svojih međuobroka zamenite hranljivim i ukusnim napitkom, ili popijte dva puta po pola porcije tokom dana.

Herbalife

Prodavnica

Mršavljenje

Cene

Važno

kako se koristi

Uvek Najbolje Za Vas

Herbalife program mršavljenja je prihvaćen u celom svetu kao vid potpuno zdravog i nutricionistički ispravnog načina eliminisanja neželjenih kilograma i masnih naslaga. Više miliona ljudi, širom sveta, svakodnevno na ovaj način rešava problem suvišnih kilograma dok se suština Herbalife proizvoda nalazi upravo u jednostavnosti korišćenja. Dovoljno je da zamenite dva obroka sa Herbalife šejkom i već ste na programu mršavljenja. Podrška nezavisnih distributera jeste važna, ali ne i presudna! Ukoliko se pridržavate jasnih smernica koje dobijate kupovinom našeg Start Paketa, mršavljenje sa Herbalife jednostavno je kao 3-2-1. 
Iskustvo 12 godina u Srbiji Hvala Vam na ukazanom poverenju
Informacije i poručivanje 011/3555-775 Radni dani od 9-19h, Subota 10-14h
Original Herbalife Proizvodi Garantovano ispravni proizvodi

podelite

Ko smo mi?

agencija permission logo herbalife 220

Pilota Mihaila Petrovića 14

11090 Beograd, Srbija

PIB: 108103039

Tel.: 011/3555-775

Mob.: 069/3555-775

Email.: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Poštujemo vaše vreme i privatnost! Mi Vas nećemo maltretirati beskrajnim pozivima i porukama. Raspoloženi smo da odgovorimo na svako vaše pitanje. Tel.: 069/3555-775.
Agencija Permission se bavi isključivo ONLINE prodajom Herbalife proizvoda, ne posedujemo mp objekat za direktnu prodaju.