Održavanje idealne težine
  • Register
  • Poručite danas
Prazna korpa

Herbalife Proizvodi - Najbolja Cena

Molim Vas, koristite novi sajt za bolje korisničko iskustvo. Kliknite ovde! Hvala

Postavite svoje ciljeve!

Registrujte se danas kako bi ste imali uvid u cene i sve beneficije koje nudimo svojim VIP korisnicima!

Uspešno ste završili dijetu, postigli željenu kilažu i taman kada ste pomislili da je vašim mukama došao kraj, najteži deo vas tek očekuje – kako da zadržite idealnu težinu i nakon dijete.

Držanje dijete i plana vežbanja je veliko je dostignuće, a ta borba traje tokom celog života. To znači da ne smete da se opustite kada postignete cilj i okončate dijetu koja je dala rezultate. Način ishrane morate da držite pod kontrolom, a moraćete i da nastavite s fizičkim aktivnostima da biste sačuvali formu. Postoje jednostavna pravila kako da prevaziđete povratak starim navikama.

Menjajte sportove

Najbolji način da razbijete monotoniju je da eksperimentišete s različitim načinima vežbanja. Isprobajte tae-bo, jogu, skvoš ili se upišite na kurs plesa. Budite otvoreni za nove mogućnosti jer tako, osim što činite dobro svom organizmu, stvorićete i nova poznanstva s ljudima u kojima možete pronaći motivaciju za održavanje idealne telesne težine.

Redovno se merite

Tokom dijete ste se verovatno često merili, možda čak i svakodnevno. Iako sada ne morate svakodnevno da stajete na vagu, pokušajte da to radite bar jednom nedeljno. Tako ćete na vreme uočiti variranje težine i moći ćete odmah da preduzmete korake protiv gojenja. Takođe, uvek je dobro da imate par superuskih farmerki, po kojima ćete odmah primetiti da li ste se ugojili.

Ne zaboravite na vežbanje

Iako ste tokom dijete najverovatnije stekli naviku vežbanja, postoji šansa da ste jedna od onih pripadnica lepšeg pola koje su jedva dočekale kraj „gladovanja” kako bi prestale s fizičkim aktivnostima. Nažalost, ako želite da zadržite idealnu težinu, to ne dolazi u obzir. Dobra vest je da sada već imate kondiciju i da nećete morati strogo da se držite režima vežbanja.

Ne preskačite doručak

Ovaj obrok je veoma važan da bi vaš metabolizam dobro startovao dan. Hranjive materije će vam pomoći da u toku dana ne posegnete za nepotrebnim grickalicama. Za doručak birajte zdravu hranu koja će vas duže držati sitima. To se odnosi na voće, ovsenu kašu, jogurt, kiselo mleko, musle…

 

Ako želite održavati težinu na jednostavan način

Zamenite svoj doručak sa Herbalife šejkom

Jedna kutija šejka ima 550 grama i menja 21 obrok. Ukoliko se koristi prema priloženom uputstvu, ima oko 220 kalorija po obroku i kompletan nutritivni balans, uključujući vlakna, proteine, vitamine, minerale i ostale nutritivne elemente neophodne za zdrav obrok.

 

Ključ uspeha je raznovrsna ishrana

Sada, kada ste završili s dijetom, ne morate se strogo držati propisanih namirnica. Možete uvesti različite namirnice, ali se držite zdrave hrane – nemasnog mesa, voća, povrća, integralnih testenina i pirinča.

Ne smete pregladneti

Veoma je važno da jedete čim osetite glad. Odnosno, nemojte čekati da poprilično ogladnite kako biste uživali u jelu jer tako postoje ogromne šanse da nećete moći da se zaustavite i da ćete se prejesti. Ključ uspeha je da naučite da kontrolišete glad i telesne funkcije. Takođe, pazite što jedete. Vaš metabolizam će patiti ako ga nakon nedelja ili meseci dijete laganim namirnicama opteretite teško svarljivom hranom.

Vodite računa o veličini porcija

Iako ste verovatno jedva dočekali da se opustite i najedete koliko vam srce želi, i dalje morate paziti na količinu hrane koju unosite. Budite obazrivi da ne unosite hranu sve dok ne osetite da ćete pući. Jedite polako, tako da vaš mozak ima vremena da shvati da ste siti. Nažalost, mozgu je potrebno otprilike pola sata da primi informaciju o sitosti, što je često i najveća prepreka da se zaustavimo s jelom. Zato, prekinite kada vam je najslađe. Odličan recept je da na pola obroka pozovete nekoga telefonom. U razgovoru vreme brzo prođe, a kada ga budete završili, shvatićete da ste siti.

Herbalife

Prodavnica

Mršavljenje

Cene

Važno

Uvek Najbolje Za Vas

Herbalife program mršavljenja je prihvaćen u celom svetu kao vid potpuno zdravog i nutricionistički ispravnog načina eliminisanja neželjenih kilograma i masnih naslaga. Više miliona ljudi, širom sveta, svakodnevno na ovaj način rešava problem suvišnih kilograma dok se suština Herbalife proizvoda nalazi upravo u jednostavnosti korišćenja. Dovoljno je da zamenite dva obroka sa Herbalife šejkom i već ste na programu mršavljenja. Podrška nezavisnih distributera jeste važna, ali ne i presudna! Ukoliko se pridržavate jasnih smernica koje dobijate kupovinom našeg Start Paketa, mršavljenje sa Herbalife jednostavno je kao 3-2-1. 
Iskustvo 12 godina u Srbiji Hvala Vam na ukazanom poverenju
Informacije i poručivanje 011/3555-775 Radni dani od 9-19h, Subota 10-14h
Original Herbalife Proizvodi Garantovano ispravni proizvodi

podelite

Ko smo mi?

agencija permission logo herbalife 220

Pilota Mihaila Petrovića 14

11090 Beograd, Srbija

PIB: 108103039

Tel.: 011/3555-775

Mob.: 069/3555-775

Email.: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Poštujemo vaše vreme i privatnost! Mi Vas nećemo maltretirati beskrajnim pozivima i porukama. Raspoloženi smo da odgovorimo na svako vaše pitanje. Tel.: 069/3555-775.
Agencija Permission se bavi isključivo ONLINE prodajom Herbalife proizvoda, ne posedujemo mp objekat za direktnu prodaju.