Idealan doručak sa Formula 1 šejkom
 • Register
 • Poručite danas
Prazna korpa

Herbalife Proizvodi - Najbolja Cena

Molim Vas, koristite novi sajt za bolje korisničko iskustvo. Kliknite ovde! Hvala

Herbalife Šejk Za Mršavljenje!

Herbalife šejk ima 220 kalorija! Zamenite 2 obroka šejkom i mršavljenje postaje ukusno i jednostavno!

Da li ste znali da ishrana utiče na podmlađivanje?

Za lep i negovan izgled nisu zaslužne samo skupe kremice i dobri geni već i zdrava ishrana. To su, pre svega, namirnice prepune antioksidantima i mineralima.

Registrujte se danas kako bi ste imali uvid u cene i sve beneficije koje nudimo svojim VIP korisnicima!

Uklapa se u brz način života

Zaposleni roditelji, studenti koji mnogo uče, direktori i menadžeri koji žive brzim tempom...
Šta im je zajedničko?

Svi oni zaboravljaju jesti! Misli su im na nekom drugom mestu.

Ubrzan način života zahteva redovno snabdevanje kvalitetnim ‘gorivom’ kako bi se održao nivo šećera u krvi i osigurali esencijalni nutrijenti i energija tokom celog dana. Neredoviti obroci i hrana lošeg kvaliteta mogu imati za posledicu umor i dobijanje na težini, zbog toga je neophodno obezbediti optimalne obroke u redovnim vremenskim razmacima.

Rešenje je jednostavno – Formula 1 šejk napitak – brzi obrok, odmah gotov, zasitan i hranljiv!

Odličan izvor proteina

Proteini obezbeđuju osnovne sastojke za život – aminokiseline koje treba svaka ćelija u organizmu. Telo koristi proteine na mnogo načina: za održavanje mišićne mase, popravak oštećenja tkiva i proizvodnju hormona i enzima. Prosečna odrasla osoba treba 70-100 g proteina svakoga dana. Svaki Formula 1 šejk obezbeđuje 17,5 g proteina, od toga 5,8 g zdravih proteina soje.

FORMULA 1 PITANJA I ODGOVORI

Da li se Formula 1 može koristiti svaki dan?

Naravno. Formulu 1 možete koristiti svaki dan. Možete je koristiti kada vi želite kao jedan zamenski obrok. Preporučujemo kao jutarnji obrok ili doručak. Zbog svojih hranljivih svojstava možete je koristiti tokom dana kada vam odgovara. Upravo zbog sadržaja nutrijenata koji su važni za održavanje našeg zdravog stanja tela, preporučujemo da jedan obrok tokom dana bude Formule 1 šejk. Možete je koristiti sa vodom, mlekom, voćnim nezašećerenim sokom, ceđenim voćnim sokovima, ledenim nezašećerenim čajem, jogurtom...

Da li mogu koristiti šejk svaki dan i ako nemam problema sa telesnom težinom?

Bez obzira na to što nemate problema sa telesnom težinom, preporučujemo vam svaki dan jednu čašu šejk napitka od Herbalife Formule 1.

Da li mogu pomešati voće sa Formulom 1 šejkom?

Ako dodate voće i sve zajedno pomešate, dobit će te vrlo ukusan i bogat šejk napitak koji će vas držati sitim oko 4 sata. Pogledajte naše recepte kako biste dobili ideju.

Da li Formula 1 šejk može stajati napravljen?

Ako idete na put ili želite šejk poneti na posao, možete ga pripremiti kod kuće, staviti u bocu i poneti sa sobom. Može stajati napravljen i do 12 sati. Pripazite jedino na šejk koji pravite sa mlekom i prerađevinama mleka (jogurt) jer bi se takav šejk mogao ukiseliti ako nije čuvan na hladnom mestu.

Da li Formulu 1 šejk mogu koristiti deca?

Šejk mogu koristiti sve osobe. Možete pripremiti šejk deci kao jedan obrok.

Koliko vremena traje jedno pakovanje Formule 1 šejka?

Formula 1 šejk mix je pakovanje od 550 grama. Sadrži 21 porciju. Ako samo želite koristiti Formulu 1 kao jedan zamenski obrok u svrhu uravnoteženog obroka, tada će vam jedno pakovanje biti dovoljno za 21 dan do 25 dana. Ako koristite Formulu 1 za mršavljenje i sa njom menjate dva obroka, tada će vam biti potrebna dva pakovanja za punih 30 dana uspešnog sprovođenja programa mršavljenja

Kako koristiti Formulu 1 ako sam na putu i nemam mogućnosti nositi šejker?

Herbalife se pobrinuo i za takve situacije. Pripremi smo Formulu 1 u čvrstom stanju kao čokoladnu pločicu. Dovoljno je staviti jednu pločicu u torbu i kada dođe vreme obroka tada će vam Formula 1 Express bar poslužiti kao zamenski obrok. Nakon toga je potrebno samo popiti čašu obične vode. Formula 1 pločica ima sve iste sastojke i kalorijsku vrednost kao i jedan šejk mix.

Ako sam gladan i ne mogu izdržati od doručka do ručka, šta da uradim tada?

Odlično pitanje! Ako osećate glad tada trebate jesti. Naš plan ishrane i predviđa 3 osnovna obroka i 2 međuobroka. Prvi međuobrok je prepodnevni između doručka i ručka, a drugi je poslepodne između ručka i večere. Kao međuobrok možete koristiti razno voće i to 1-2 komada ili ako ste ljubitelj sirovog povrća možete pojesti nešto kao što je šargarepa. Vašu potreba za slatkim sigurno će najbolje zadovoljiti naša Proteinska čokoladica ili Protein bar. Zovemo je čokoladica bez čokolade. Bogata je hranljivim materijama koje će vam omogućiti nesmetan rad i utaliti glad u periodu do vašeg ručka.

Odgovara preporučenim dnevnim dozama u EU

Da biste stekli utisak koliko je Formula 1 hranljiva, pogledajte koliko približno hranljivih materija dobijate u jednom šejk napitku:

 • Vitamin A kao 120g svežeg kravljeg sira 47%
 • Vitamin C kao 100g kuvanog kupusa 29%
 • Vitamin D kao 550g tune iz konzerve 50%
 • Vitamin E kao 50g suvo prženih oraščića 51%
 • Vitamin B6 kao 100g kuvanog sočiva 33%
 • Vitamin B12 kao dva sirova jaja 154%
 • Kalcijum kao 80g Tofua 52%
 • Cink kao 85g kuvanih rakova 32%
 • Magnezijum kao 248ml soka od šargarepe 18%
 • Gvožđe kao 155g kuvanog bifteka 38%
 • Kalijum kao 100g kuvane soje NA
 • Bakar kao jedan avokado NA
 • Selen kao 90g kuvane jetre NA
 • Dijetetska vlakna kao 4 parčeta integralnog hleba 20%

Formulu 1 može koristiti svaka osoba bez obzira da li se želi samo kvalitetno hraniti kroz jedan ZDRAV OBROK ili želi zdravo i pametno smršati kroz naše programe za kontrolu težine.

Herbalife

Prodavnica

Mršavljenje

Cene

Važno

kako se koristi

Uvek Najbolje Za Vas

Herbalife program mršavljenja je prihvaćen u celom svetu kao vid potpuno zdravog i nutricionistički ispravnog načina eliminisanja neželjenih kilograma i masnih naslaga. Više miliona ljudi, širom sveta, svakodnevno na ovaj način rešava problem suvišnih kilograma dok se suština Herbalife proizvoda nalazi upravo u jednostavnosti korišćenja. Dovoljno je da zamenite dva obroka sa Herbalife šejkom i već ste na programu mršavljenja. Podrška nezavisnih distributera jeste važna, ali ne i presudna! Ukoliko se pridržavate jasnih smernica koje dobijate kupovinom našeg Start Paketa, mršavljenje sa Herbalife jednostavno je kao 3-2-1. 
Iskustvo 12 godina u Srbiji Hvala Vam na ukazanom poverenju
Informacije i poručivanje 011/3555-775 Radni dani od 9-19h, Subota 10-14h
Original Herbalife Proizvodi Garantovano ispravni proizvodi

podelite

Ko smo mi?

agencija permission logo herbalife 220

Pilota Mihaila Petrovića 14

11090 Beograd, Srbija

PIB: 108103039

Tel.: 011/3555-775

Mob.: 069/3555-775

Email.: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Poštujemo vaše vreme i privatnost! Mi Vas nećemo maltretirati beskrajnim pozivima i porukama. Raspoloženi smo da odgovorimo na svako vaše pitanje. Tel.: 069/3555-775.
Agencija Permission se bavi isključivo ONLINE prodajom Herbalife proizvoda, ne posedujemo mp objekat za direktnu prodaju.