Cene
  • Register
  • Poručite danas
Prazna korpa

Herbalife Proizvodi - Najbolja Cena

Postavite svoje ciljeve!

Registrujte se danas kako bi ste imali uvid u cene i sve beneficije koje nudimo svojim VIP korisnicima!

Herbalife cene proizvoda

U Herbalife-u cenimo odnos koji naši Nezavisni Distributeri ostvaruju sa svojim kupcima. Zato kupcima preporučujemo da iskoriste prednosti znanja, podršku i pomoć svojih ličnih Distributera. To je ujedno i razlog zašto savetujemo da se cenovnik proizvoda ne objavljuje javno na Internetu, ali ga možete videti ukoliko se registrujete na ovom sajtu. Pozovite nas na 011/3555-775 i Distributer će se dogovoriti sa vama o ceni izabranih proizvoda.

Zašto mi je potreban Herbalife Distributer?

U kompaniji Herbalife proizvodi se ne prodaju u prodavnicama, jer svaki od naših klijenata ima najveću pomoć od stalnog ličnog kontakta sa Herbalife Nezavsinim Distributerom. Kada postanete korisnik, pomoći ćemo vam u vezi svih pitanja vezanih za Herbalife proizvode.

Svi proizvodi se razlikuju, a mi znamo da će vam najviše koristiti program prilagođen vašim ličnim potrebama. Nakon razgovora sa stručnim licem, sigurni smo da ćete izabrati njabolje proizvode za ispunjavanje svojih ličnih ciljeva, zdravlja i opšteg blagostanja.

Kako mogu da nađem Herbalife Distributera?

Čestitamo Vam, upravo ste pronašli Herbalife Distributera! Kontaktirajte nas još danas, sa nama možete razgovarati o svojim ličnim potrebama.

Preuzeto sa oficijelnog Herbalife sajta za Srbiju, prilagođeno potrebama ovog sajta. Ovo je sajt Nezavisnog Herbalife Člana!

 

×

Greška

Niste ovlašćeni da vidite ovaj sadržaj. Morate se registrovati na sajtu kako bi ste pristupili ovoj stranici!


Registrujte se sada!


Kako se registrovati?

Privatnost podataka

Da bismo bili u mogućnosti da uspešno obradimo vašu narudžbinu, potrebno je da nam pružite određene podatke kao što su vaše ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon. Herbalife Distributer se obavezuje na privatnost Vaših ličnih podataka koji će biti korišćeni isključivo u svrhe kupovine na našem web sajtu.

Uz pomoc tih podataka bićemo u mogućnosti da vam na efikasan način isporučimo željenu robu i da vas obavestimo o trenutnom statusu vaše narudžbine. Pored navedenih podataka, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju.

Podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju, dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika i da ni u kom slučaju nećemo omogućiti trećim licima uvid u Vaše podatke.

Herbalife

Prodavnica

Mršavljenje

Cene

Važno

QR Kodovi

Kako se učlaniti u Herbalife?


Herbalife ima svoj Savetodavni odbor za ishranu (NAB) koji je posvećen unapređivanju nauke o ishrani. Članovi NAB-a vode važna istraživanja o upotrebi proizvoda za zdravu ishranu u cilju poboljšanja zdravlja i regulisanja telesne težine. Njihova stručnost podržava inovaciju proizvoda i postavlja Herbalife na prvo mesto u wellness industriji.

herbalife se ne prodaje u apotekama, ali iza njega stoji tim lekara

Uvek Najbolje Za Vas

Herbalife program mršavljenja je prihvaćen u celom svetu kao vid potpuno zdravog i nutricionistički ispravnog načina eliminisanja neželjenih kilograma i masnih naslaga. Više miliona ljudi, širom sveta, svakodnevno na ovaj način rešava problem suvišnih kilograma dok se suština Herbalife proizvoda nalazi upravo u jednostavnosti korišćenja. Dovoljno je da zamenite dva obroka sa Herbalife šejkom i već ste na programu mršavljenja. Podrška nezavisnih distributera jeste važna, ali ne i presudna! Ukoliko se pridržavate jasnih smernica koje dobijate kupovinom našeg Start Paketa, mršavljenje sa Herbalife jednostavno je kao 3-2-1. 
Iskustvo 10 godina u Srbiji Hvala Vam na ukazanom poverenju
Informacije i poručivanje 011/3555-775 Radni dani od 9-19h, Subota 10-14h
Original Herbalife Proizvodi Garantovano ispravni proizvodi

Boris Hamer - Agencija Permission

Nezavisni Herbalife Distributer 2006-2017 • Pilota Mihaila Petrovića 5A, Beograd, Srbija • Poručivanje/Info.: 011/3555-775, 069/3555-775
Herbalife Original • Proizvodi u našoj ponudi distribuiraju se iz centralnog magacina Herbalife,
MST International d.o.o., Milutina Milankovića 11B, Novi Beograd, Srbija.

Pravna lica mogu kupovati proizvode uplatom na račun po našem predračunu! Agencija Permission nije u sistemu PDV-a!

Ovaj veb-sajt koristi sopstvene kolačiće kao i kolačiće trećih lica.
Nastavljajući pregled ovog veb-sajta saglasni ste sa korišćenjem kolačića. Više o kolačićima!
Pozivi mogu biti snimljeni u cilju unapređenja usluge.
jacanje zastite potorsaca u srbiji