Često postavljena pitanja
  • Register
  • Poručite danas
Prazna korpa

Herbalife Proizvodi - Najbolja Cena

Molim Vas, koristite novi sajt za bolje korisničko iskustvo. Kliknite ovde! Hvala

Postavite svoje ciljeve!

Registrujte se danas kako bi ste imali uvid u cene i sve beneficije koje nudimo svojim VIP korisnicima!

Ko stoji iza ovog sajta?

AGENCIJA ZA POSREDOVANJE U PRODAJI POSEBNIH PROIZVODA
PERMISSION BEOGRAD - RAKOVICA

Pilota Mihaila Petrovića 14, Beograd
Matični broj: 63216399
PIB: 108103039
RAČUN: 265-1730310000321-10

Kontakt: 011/3555-775; 069/3555-775

Kako da saznam cenu proizvoda?

Herbalife pravilo cena ne dozvoljava javno isticanje cena, već se cena formira individualno između distributera i klijenta.
Ako želite videti naše cene, registrujte se na sajtu ili nas pozovite kako bi smo utvrdili koji proizvodi su vam potrebni i koja je aktuelna cena proizvoda.

Registrujte se odmah i pogledajte VIP cene!

Kako da kupim proizvode?

Mi se bavimo isključivo online i telefonskom prodajom, sve porudžbine koje primimo radnim danima do 14 časova isporučuju se naredni dan. Porudžbine koje primimo nakon 14 časova i vikendom, šalju se sledeći radni dan i isporuka je u tom slučaju 48-72 časa. Dostava je besplatna za porudžbine vrednosti preko 3500 dinara. Ukoliko je vrednost porudžbine manja, dostava će biti dodatno naplaćena 300 dinara.

Pogledajte uputstvo kako poručiti online, klikni ovde!

Da li mi je potreban lični trener i kako da počnem sa korišćenjem?

Suština Herbalife proizvoda se nalazi upravo u jednostavnosti korišćenja. Dovoljno je da zamenite dva obroka sa Herbalife šejkom i već ste na programu mršavljenja. Podrška nezavisnih distributera jeste važna, ali ne i presudna! Ukoliko se pridržavate jasnih smernica koje dobijate kupovinom našeg Start Paketa, mršavljenje sa Herbalife jednostavno je kao 3-2-1.
Start Paket Vam donosi i posebne beneficije koje uživaju članovi i distributeri. Konsultacije telefonom su besplatne za sve korisnike Herbalife proizvoda.

Herbalife ima fenomenalnu podršku za korisnike na svom YouTube kanalu, kliknite i pogledajte sve što Vas zanima!

Da li na tržištu Srbije postoje lažni Herbalife šejkovi?

Na tržištu Srbije za sada ne postoje falsifikovani Herbalife šejkovi, svaka priča o lažnim šejkovima je neosnovana i usmerena ka ličnoj promociji pojedinaca. Bez obzira da li ste šejk nabavili putem interneta ili kupili od nezavisnog distributera, šanse da ste kupili lažni šejk gotovo da ne postoje.

Kako da budem 100% siguran da je Herbalife šejk pravi?

Svaki originalni Herbalife šejk možete prepoznati po sledećem: na poklopcu postoji QR KOD koji možete očitati sa QR Droid aplikacijom na Vašem mobilnom telefonu. KOD koji iščitate nalazi se utisnut ispod sledećeg zaštitnog poklopca i možete ga pronaći nakon što fizički odlepite poklopac sa kutije. Sa donje strane kutije se nalazi jasno istaknut datum do kog možete koristiti proizvod.

Ko je uvoznik proizvoda i da li su proizvodi odobreni od Ministarstva Zdravlja?

Jedini uvoznik Herbalife proizvoda u Srbiji je MST International, Milutina Milankovića 11b, Novi Beograd. Ukoliko i dalje sumnjate u ispravnost svog proizvoda, isti možete odneti direktno u MST International kako bi ste utvrdili da li je validan i kada je preuzet u magacinu. Prilikom preuzimanja proizvoda u MST International radi se precizna evidencija o svakom preuzetom proizvodu. Evidencija o uvozu i odobrenju Herbalife proizvoda postoji i možete je pronaći na sajtu Ministarstva Zdravlja Republike Srbije.

Zašto bi proizvode poručio od Vas?

Brojne su prednost i beneficije za naše klijente! Ukoliko se odlučite za poručivanje kod nas, dobijate: istinite informacije, uputstvo za korišćenje u štampanom obliku, diskretnu podršku prilikom korišćenja proizvoda (mi vas ne pozivamo svaki dan, niti vas uslovljamo sa bilo čim), podršku putem interneta i savremenih medija za komunikaciju, VIP uslove koje uživaju članovi, brzu isporuku proizvoda, originalne proizvode ...

Želite VIP karticu? Popunite odmah online zahtev, besplatno je!

Postoji znatna razlika u ceni između Vas i lokalnih distributera?

Kao pravno lice koje se bavi prodajom i distribucijom Herbalife proizvoda u Srbiji imamo zakonsko pravo (Ustav republike Srbije, Član 82) da samostalno formiramo maloprodajnu cenu proizvoda, takođe to pravo nam daje i Herbalife koji kaže da su cene proizvoda u MST cenovniku preporučene.

Sledi isečak sa zvaničnog Herbalife sajta za Srbiju, vezano za maloprodajne cene proizvoda:

Maloprodajna cena proizvoda u MST cenovniku je preporučena, ne obavezna! U Herbalife-u cenimo odnos koji naši Nezavisni Distributeri ostvaruju sa svojim kupcima.  Zato kupcima preporučujemo da iskoriste prednosti znanja, podršku i pomoć svojih ličnih Distributera. Iz tog razloga ne objavljujemo cenovnik na Internetu. Vaš Distributer će se dogovoriti sa vama o ceni izabranih proizvoda.

Pročitajte više: http://kompaniji.herbalifeserbia.com/cene


PROCEDURA ZA POVRAT ROBE U ZAKONSKOM ROKU

Herbalife

Prodavnica

Mršavljenje

Cene

Važno

Uvek Najbolje Za Vas

Herbalife program mršavljenja je prihvaćen u celom svetu kao vid potpuno zdravog i nutricionistički ispravnog načina eliminisanja neželjenih kilograma i masnih naslaga. Više miliona ljudi, širom sveta, svakodnevno na ovaj način rešava problem suvišnih kilograma dok se suština Herbalife proizvoda nalazi upravo u jednostavnosti korišćenja. Dovoljno je da zamenite dva obroka sa Herbalife šejkom i već ste na programu mršavljenja. Podrška nezavisnih distributera jeste važna, ali ne i presudna! Ukoliko se pridržavate jasnih smernica koje dobijate kupovinom našeg Start Paketa, mršavljenje sa Herbalife jednostavno je kao 3-2-1. 
Iskustvo 12 godina u Srbiji Hvala Vam na ukazanom poverenju
Informacije i poručivanje 011/3555-775 Radni dani od 9-19h, Subota 10-14h
Original Herbalife Proizvodi Garantovano ispravni proizvodi

podelite

Ko smo mi?

agencija permission logo herbalife 220

Pilota Mihaila Petrovića 14

11090 Beograd, Srbija

PIB: 108103039

Tel.: 011/3555-775

Mob.: 069/3555-775

Email.: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Poštujemo vaše vreme i privatnost! Mi Vas nećemo maltretirati beskrajnim pozivima i porukama. Raspoloženi smo da odgovorimo na svako vaše pitanje. Tel.: 069/3555-775.
Agencija Permission se bavi isključivo ONLINE prodajom Herbalife proizvoda, ne posedujemo mp objekat za direktnu prodaju.